Aky mate bike ?
tak potom tu ani nepis a sleduj si svoju OBLUBENU TEMU
diky
diky
-
cyrix
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Skaredy nie je, ale na cesty je asi tazky. Aky ma ram?? Dural (hlinnik), alebo zelezo??chire napísal:Po minulorocnej brigade som si kupil Author Solution (vid priloha). Asi som spravil chybu, lebo jazdim v drvivej vacsine po cestach.... no ale nie je pekny?
Osobne som jazdil po cestach tiez s horskym, ale nakoniec som sa rozhodol pre cross.
V konecnom dosledku to mas zajedno, hlavne aby sa ti na nom dobre jazdilo...a aby si bol spokojny. Ked ti vyhovuje, mozes v poho jazdit aj s trialom cestne zavody do vrchu...
Zelezny ram tam snad nie je. Ale rozmyslal som, ze na jar prezujem pneumatiky (ako husto to zniecyrix napísal:Skaredy nie je, ale na cesty je asi tazky. Aky ma ram?? Dural (hlinnik), alebo zelezo??
Osobne som jazdil po cestach tiez s horskym, ale nakoniec som sa rozhodol pre cross.
V konecnom dosledku to mas zajedno, hlavne aby sa ti na nom dobre jazdilo...a aby si bol spokojny. Ked ti vyhovuje, mozes v poho jazdit aj s trialom cestne zavody do vrchu...
-
cyrix
Medium Expert
Rám: dural 26"chire napísal:Zelezny ram tam snad nie je. Ale rozmyslal som, ze na jar prezujem pneumatiky (ako husto to znie) a kupim si nejake viac urcene na cestu, lebo tieto su na polnu cestu, takze su dost siroke a spomaluju ma...
Predná vidlica: RST Capa T4 (76mm)
Menič: SHIMANO Acera
Radenie: SHIMANO Altus (24)
Brzdy: TEKTRO 37AL
Doporučená MOC: 380Eur
Je to ono?
-
paracentesis
VIP
Kellyse mi pred necelym rokem ukradli tak jsem si objednal tenhle Radon v cerne barve. Prvni vec kterou udelam az mi dorazi domu bude pojisteni proti kradezi ...
Zdravim, potrebujem poradit pri vybere CROSSoveho biku, poziadavky: dvojity raf, dvojky nerezove spice, dobry stred aj naboje, vybava bud ALIVIO alebo DEROE ale komplet, cize vsetko bud DEROE alebo ALIVIO nie packy deroe a prehadzovacka alivio, ram 19 alebo 19.5 dobre by bolo ZENSKA GEOMETRIA (nie je to bike pre mna) 27 rychlosti, nie rovne riaditka, V-BRAKE brzdy, cena cca 15 tisic, ak je to starsi model za lepsiu cenu je to len vyhoda, znacka- nieco, co je na slovensku (napr TREK - KCK Oslany........)
Dik moc
Dik moc