Potrebujem poradit chcem si kupit reproduktory genius sw 5.1 HF 5000 ale treba mi aj zvukovu kartu vyhliadol som si dve poradte ktora je lepsia?
Prva je Sound Blaster Audigy SE bulk je popis najdete tu
ten creative je fajn upgrade pokial mas iba onboard zvukovku
ja som si ju kupil hlavne kvoli mikrofonu, pretoze na onboard mi dako nesiel
zatial som spokojny, vsetko funguje ako ma, hry su teda zvukovo spracovane urcite lepsie
hudobne som az taky rozdiel nepostrehol, ale urcite je to lepsia ako onboard
ale ak by si chcel skor pocuvat hudbu ako hrat hry tak je lepsia M-Audio revolution 5.1, lenze ta je uz drahsia:D
M-audio je lepsia, ma cistejsi a menej skresleny zvuk, hlavne vo vyskach, len ma dohovadene ovladace a creative je creative, ten ako taku priemernu kvalitu ma, skor M-audio 7.1, to uz je fasaa
ShanDo napísal:ten creative je fajn upgrade pokial mas iba onboard zvukovku
ja som si ju kupil hlavne kvoli mikrofonu, pretoze na onboard mi dako nesiel
zatial som spokojny, vsetko funguje ako ma, hry su teda zvukovo spracovane urcite lepsie
hudobne som az taky rozdiel nepostrehol, ale urcite je to lepsia ako onboard
ale ak by si chcel skor pocuvat hudbu ako hrat hry tak je lepsia M-Audio revolution 5.1, lenze ta je uz drahsia:D
no keby si nastaviš v ovladacom paneli tam je že device control. a tam dať všetko na 96KHz a 24bit potvrdiš ok tak potom zistiš ten pekny rozdiel medzi onboard a audygi. oskušaj hned je ten zvuk o niečom inom
ja nehovorim ze to nie je o inom, samozrejme ze to hra lepsie ako predtym, a ta SB audugy SE je fajn volba, ale na aktivne pocuvanie hudby si nikto nekupi SB, pretoze su aj lepsie karty na hudbu v tej istej cenovej hladine.
//no a samozrejme ze ak chces pocut diametralny rozdiel potebujes aj lepsie repoduktory ze:D
Pokiaľ nemáš až-tak-starý počítač, tak aj na doske nájdeš priestorový zvuk 5.1 . No keď sa už chystáš kupovať niečo naviac, tak nech to má význam (a preto sa aj ja prikláňam ku Creative).