Romovia na Slovensku
-
Thrash/Death
Star
-
Panzerfaust
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Niesme si vôbec rovní, každý je iný a pokiaľ viem tak rozdiely predsa rozdeľujú...taurus666 napísal:ak je zakaz diskriminacie,tak aka pozitivna diskriminacia?ak by sa jednalo o nejake celoplosne zvyhodnovanie ludi so znizenim socialnym statusom,tak by som to snad este akceptoval,ale ak to ma byt na zaklade prislusnosti k pohlaviu,rase,etnickej skupine,tak je to vysmech zdravemu rozumu.to je ten neomarxizmus Europskej unie.alebo teda priznajme,ze sme si nie vsetci rovni,a ze nie kazdy ma rovnake schopnosti
Tazko sa mi hladaju slusne slova: http://trnava.sme.sk/c/4812688/agresivi ... rasta.html
Tymto uz pomoze iba mlatenie obuskom alebo ohradenie celej oblasti, ved to uz nie je zdrave.
Tymto uz pomoze iba mlatenie obuskom alebo ohradenie celej oblasti, ved to uz nie je zdrave.
-
adr0z
Zablokovaný
Akože niesom rasista ( som AFA!) ale rómov akože naozaj nemusím.Človek im dá nejaký príspevok a nie aby si to vážili oni to prechlatcú alebo prefajčia . Nechápem ich . Nedávno som bol v nemocnici a na izbu mi dali jedneho róma . Niečo otrasné ževraj býva v nejakej chate kde má xbox , ps3 ,psp,nintendo Wii no proste všetko samozrejme som mu neveril . Ked bol v nemocnici na nete tak si kukal stránku z DVD a ukazoval mi že " toto mám , ajtoto mám , toto mám tiež " . Raz mu sestrička nedovolila ísť do bufetu a bol celý den urazený . Ved prečo by nebol ked je taký rozmaznaní a si myslý že každý mu povie "áno"
Tato pokrytecka veta od kazdeho politicky korektneho pseudhumanistu sa mi velmi paciadr0z napísal:Akože niesom rasista ( som AFA!) ale rómov akože naozaj nemusím
Trochu sa uz nad tym zamyslite a urobte si v tom gualsi konecne poriadok.
-
zvonenie33
Light Professional
Ja za rasistu povazujem cloveka ktory si mysli ze kvoli farbe koze je niekto predurceny robit bordel, kradnut... To ze niekto neznasa ciganov nemusi mat nic s ich farbou koze, alebo prislusnostou k etniku ale proste preto lebo robia bordel, kradnu etc... Ja osobne si myslim ze keby sme im neoblizovali analne otvory socialnymi davkami, pridavkami na deti a pozitivnou diskriminaciou do par desatroci to mozu byt celkom normalni ludia. Nemyslim si ze keby si biely adoptoval ciganske decko tak to decko bude pit fetovat robit bordel ako ostatni prislusnici bezovej rasy.kali520 napísal:Tato pokrytecka veta od kazdeho politicky korektneho pseudhumanistu sa mi velmi pacinajma to ako kazdy pred tym nez povie svoj nazor "musi" povedat tu frazu nejsom rasista, lebo beda ak by nahodou touto nalepkou bol oznaceny. To by uz musel asi po kanaloch chodit.
Trochu sa uz nad tym zamyslite a urobte si v tom gualsi konecne poriadok.
Síce je pravda ,že ich veľa ľudí odsudzuje ale je to myslím dosť od veci ničoho si nevážia dostanú nové byty ochvíľu namiesto okien je natiahnutý igelit. Dostávajú peniaze za nič nerobenie (česť výnimkám). Prečo tu normálny robiaci Slovák nedostane zadarmo byt? Len nejaký róm. To sa mi vôbec nepáči. A nejde o to že sú inej farby ako my, keby aj boli bieli a toto robili stále by som mal voči tomu výhrady.
Ked poviem ze tu nechcem cernochov preto lebo v USA tvoria percentualne najvacsie kriminalne zivli som v tvojom ponimani rasista?zvonenie33 napísal:Ja za rasistu povazujem cloveka ktory si mysli ze kvoli farbe koze je niekto predurceny robit bordel, kradnut..
Ale je velmi vysoka pravdepodobnost ze tak bude robit decko toho dotycneho cigana. Je to dane geneticky a to sa vychovov neda zmenit.zvonenie33 napísal:Nemyslim si ze keby si biely adoptoval ciganske decko tak to decko bude pit fetovat robit bordel ako ostatni prislusnici bezovej rasy.
Tuto by som súhlasil s Kalim..... Určité veci sú dané dedične (geneticky)..... A u cigánskeho obyvateľstva to platí tiež zvlásť preto, lebo hlavne Cigáni bývajúci v osadách sú mnohokrát výsledkom incestu svojich rodičov....... A spomínaný incest nič dobrého neveští..... Odporúčam si prečítať napr. práce Cesare Lombrosa, ten o genetike a dedičnosti vedel dosť......
-
RomanB
Medium Professional
Vsetko je dane miestom , podmienkami , spsobom vychovy , a hlavne genetickou vybavou.
Mozem alibisticky tvrdit , ze poznam aj dobrych a pracovitych mensinovich spoluobcanov , no v globalnom meritku (staci to slovenske) , je to bohuzial stale o tom istom.
Nanestastie je tento problem skoro neriesitelny a vela krat sa po americku neico radsej zamlci , ako vyriesi...
Mozem alibisticky tvrdit , ze poznam aj dobrych a pracovitych mensinovich spoluobcanov , no v globalnom meritku (staci to slovenske) , je to bohuzial stale o tom istom.
Nanestastie je tento problem skoro neriesitelny a vela krat sa po americku neico radsej zamlci , ako vyriesi...
-
zvonenie33
Light Professional
Niekali520 napísal:Ked poviem ze tu nechcem cernochov preto lebo v USA tvoria percentualne najvacsie kriminalne zivli som v tvojom ponimani rasista?
Toto z teba v mojich ociach robi rasistu.kali520 napísal:Ale je velmi vysoka pravdepodobnost ze tak bude robit decko toho dotycneho cigana. Je to dane geneticky a to sa vychovov neda zmenit.
Nič v zlom, ale antifašisti sú tiež podobné hovädá.adr0z napísal:Akože niesom rasista ( som AFA!) ale rómov akože naozaj nemusím.Človek im dá nejaký príspevok a nie aby si to vážili oni to prechlatcú alebo prefajčia . Nechápem ich . Nedávno som bol v nemocnici a na izbu mi dali jedneho róma . Niečo otrasné ževraj býva v nejakej chate kde má xbox , ps3 ,psp,nintendo Wii no proste všetko samozrejme som mu neveril . Ked bol v nemocnici na nete tak si kukal stránku z DVD a ukazoval mi že " toto mám , ajtoto mám , toto mám tiež " . Raz mu sestrička nedovolila ísť do bufetu a bol celý den urazený . Ved prečo by nebol ked je taký rozmaznaní a si myslý že každý mu povie "áno"