Sprava penazi ....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
olihope
Medium Star
Medium Star

Sprava penazi ....

Príspevok od používateľa olihope »

Ahojte,
Mam taky problem,
Som este student, zachvilu 15, a peniaze mam na brachovom paypali, na jeho ucte, ja mam este nieco a nejake dlzoby atd... potrebujem sa vas spytat nepoznate nejaku sluzbu na internete na spravu penazi, alebo nejaky excelovsky subor pripadne nejaky soft alebo nejaky sposob ..... resp. aky pouzivate vy ( napr. pisat si na papier ...)
dakujem
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a to je taky problem si v exceli vytvorit nieco co bude pasovat presne tebe ? navolíš si sučty, rozdiely, zisky, dlzoby, vsetko tak ako potrebujes ty ... ved to je zvladnutelne s uplne zakladnymi znalostami excelu :-) :-)
olihope
Medium Star
Medium Star

hejhej, ale videl som nejaky pekny a dokonca velmi zrozumitelny soft za symbolicku cenu par usd, a co sa tyka excelu tak ano to by sa asi dalo ale malo funkci ovladam na to aby som to spravil ako nejaky program
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

dovolim si tvrdit ze pre beznu spravu vydajov bezneho jednotlivca staci vedet v exceli ako zadat medzi bunkami scitanie odcitanie a mat stipku filipa, tak aby si tie vztahy vymyslel rozumne a funkcne :-) ... ziadna veda :-)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veci ktoré platím pravidelne (nájom, poistenia..) mám trvalý príkaz na úhradu. Dlžoby si nerobím a keď nejakú krátkodobú tak si ju hneď ako sa dá splatím. Tým pádom som schopný si všetko evidovať v hlave + prehľady na internet bankingu
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mozem odporucit soft vyrobeny mojim bratom, vola sa Altea, ked poguglis najdes. Je to freeware komplet v slovencine, je to na spravu domacich financii - mozno bude vyhovovat. Jeden download navyse ho potesi.

Ale vzhladom na tvoj vek si myslim, ze je to zbytocne.
olihope
Medium Star
Medium Star

please daj link lebo same sejaty mi to naslo
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ano, to je ono.
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

Použi freeware RQ money:
http://www.rq.sk/rqmoney.html
Program slúži k evidencii príjmov a výdajov pre domácnosti, sledovanie vývoja akcií či investovánia. Poskytuje rýchly prehlad o aktuálnom stave financií na účtoch v rôznom období, člení podľa kategorií či osôb, disponuje prehľadnýmy grafmy (stĺupcové i kruhové podľa rôznych období), umožňuje export súborov a neinstaluje se. Jednoducho ho rozbalíte do akéhokoľvek adresára, takže hj môžete mať na USB kľúči kedykoľvek zo sebou. Program obsahuje viacej jazykov vrátane slovenčiny
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Sprava penazi ....

Príspevok od používateľa Lub0$ »

olihope napísal:Ahojte,
Mam taky problem,
Som este student, zachvilu 15, a peniaze mam na brachovom paypali, na jeho ucte, ja mam este nieco a nejake dlzoby atd... potrebujem sa vas spytat nepoznate nejaku sluzbu na internete na spravu penazi, alebo nejaky excelovsky subor pripadne nejaky soft alebo nejaky sposob ..... resp. aky pouzivate vy ( napr. pisat si na papier ...)
dakujem
Uz asi neskoro, ale prave som sa pripravoval na skusky, kde som robil aj nejake prace v exceli, no a tak som si dal tu namahu spravit ti jednoduchy 'uctovnicky program' - 'Moje Penezi'. Su to fakt zakladne veci.....keby ti tam nieco chybalo tak napis a skusim doplnit....ale snad vsetko potrebne som tam dal....
Prílohy
Moje Penezi.rar
(3.51 KiB) 29 stiahnutí
Napísať odpoveď