Akú pesničku by ste si nechali zahrať na pohrebe ?
-
peter:-)
Novice
- Kontaktovať používateľa:
neham si zahrat toto:
http://www.hamienet.com/midi26638.html
http://www.hamienet.com/midi26638.html
-
Krueger98x
Amateur
-
onetwothree
-
Iron-Eddie
Light Professional
Asi to tiež spravím tak, ako niektorí: skladbu podľa spôsobu smrti.
Ak by to bola prirodzená smrť: The Cure - Lullaby alebo One Hunderd Years
Ak by som zomrel pri dopravnej nehode alebo na následky: Iron Maiden - Flight Of Icarus
Ak by ma zavraždili (vrátania smrti na následky zranení): Slobodná Európa - Pakáreň II alebo Iron Maiden - Iron Maiden
Ak by som zomrel na chorobu: The Damned - The Eight Day alebo Sanctum Sanctorum
Ak by to bola prirodzená smrť: The Cure - Lullaby alebo One Hunderd Years
Ak by som zomrel pri dopravnej nehode alebo na následky: Iron Maiden - Flight Of Icarus
Ak by ma zavraždili (vrátania smrti na následky zranení): Slobodná Európa - Pakáreň II alebo Iron Maiden - Iron Maiden
Ak by som zomrel na chorobu: The Damned - The Eight Day alebo Sanctum Sanctorum
No neviem, nejak som nad tym nerozmyslal, ale asi by to bol detsky hit.
-
Antonio_Salieri
Light Star
-
pack.of.lie
Novice
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
zvonenie33
Light Professional
To skor The end
Možno to tu bude trošku vytŕčať, ale toto určite
:
1. Každý človek umrieť musí, - skúsenosť nás tak učí, - každý trpkú smrť okúsi, - so svetom sa rozlúči. - Ó, Bože premilý, - dobrý a láskavý, - ach, zmiluj sa nado mnou...
2. Smrť zastihne každého z nás, - ale nevieš, v ktorý čas; - buďme preto pripravení, - žime s Bohom zmierení. - Ó, Bože premilý, - dobrý a láskavý, - ach, zmiluj sa nado mnou...
3. I tak sú už vymerané - k môjmu hrobu i kroky - a od Boha spočítané - môjho žitia sú kroky. - Ó, Bože premilý, - dobrý a láskavý, - ach, zmiluj sa nado mnou...
4. Príbytok na tomto svete - trvania krátkeho, - dnes alebo zajtra zmetie - do hrobu smrť každého. - Ó, Bože premilý, - dobrý a láskavý, - ach, zmiluj sa nado mnou...
a ešte toto
:
1. Každý človek umrieť musí, - skúsenosť nás tak učí, - každý trpkú smrť okúsi, - so svetom sa rozlúči. - Ó, Bože premilý, - dobrý a láskavý, - ach, zmiluj sa nado mnou...
2. Smrť zastihne každého z nás, - ale nevieš, v ktorý čas; - buďme preto pripravení, - žime s Bohom zmierení. - Ó, Bože premilý, - dobrý a láskavý, - ach, zmiluj sa nado mnou...
3. I tak sú už vymerané - k môjmu hrobu i kroky - a od Boha spočítané - môjho žitia sú kroky. - Ó, Bože premilý, - dobrý a láskavý, - ach, zmiluj sa nado mnou...
4. Príbytok na tomto svete - trvania krátkeho, - dnes alebo zajtra zmetie - do hrobu smrť každého. - Ó, Bože premilý, - dobrý a láskavý, - ach, zmiluj sa nado mnou...
a ešte toto
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Pre mňa sa viac hodí "People Are Strange", z textu piesne je to jasné...zvonenie33 napísal:To skor The end