Presmerovany mail na mna

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Presmerovany mail na mna

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nejaka krysa presmerovala svoj mail na moju adresu, a denne na tu adresu pride zodesat spamov, adresa je centrum.cz, da nejako branit?
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

neviem ci ma aj centrum.cz take funkcie, ale v gmaily si jednoducho vytvoris filter kde si mozes nastavit aby ti z urcitej adresy spravy rovno mazalo alebo preposielalo na inu adresu (napr. naspat) :) alebo aj oboje naraz :) .... pripadne mozes napisat na support utocnikovemu poskytovatelovi schranky ze ti odtial chodia spamy, nech mu to bloknu
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Nezda sa mi velmi logicke, preposielat spravy automaticky s5, pekne by sa to mohlo zacyklit. :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ppt napísal:Nezda sa mi velmi logicke, preposielat spravy automaticky s5, pekne by sa to mohlo zacyklit. :D
práve preto by som to skúsil :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No takto, neviem presne ci je to presmerovane, ale ked si otvorim ten spam, je tam od - zakazdym ina spamadresa a komu je adresa ina ako moja - co mi pride divne.. kazdopadne vsetky ostatne spravy maju na mieste komu moju adresu.
Takze som si v gmaily nastavil filter, ale neviem ci to pomoze, kedze odosielatel je vzdy iny, len adresat je rovnaky (a nie som nim ja :) )
Napísať odpoveď