Aky mate obvod pasa?
Aky mate obvod pasa?
Aky mate obvod pasa?
Napiste aj vek ja mam 14 rokov a mam 80 no som tucny aky mate nazor kolko je znesitelne podla vas? neurazim sa
Napiste aj vek ja mam 14 rokov a mam 80 no som tucny aky mate nazor kolko je znesitelne podla vas? neurazim sa
stale je to ale najlepsi ukazatel, este nikto nic lepsie nevymyslel. obsah tuku moze byt velmi zavadzajucismejo napísal:bmi je tiez konina, normalne si niekde daj zmerat tuk
inak ja mam 186cm a 85kg.
je to jedno, kde ho mas, ale ked ho mas vela, tak to zdrave nie je... bmi nezohladnuje to, kde su tie kila ukryte - nejakemu bodybuilderovi vyjde, ze ma velku nadvahu, no nema "ani gram" tuku, pripadne niekto nie velmi mohutny, no ma tazke kosti a na druhej strane dalsi, co je len obaleny "bez" svalovej hmoty
takymito vypoctami by som sa vobec neriadil... treba zdravy usudok a nedeformujuce zrkadlo
(pripadne aj vahu... z hladiska zataze na klby) [pokial vidim, ze som obrasteny a nie som s tym spokojny, tak idem makat; pokial som s postavou spokojny, tak kladiem na vsetky vypocty/vahy a uzivam si]
// btw, toto co spominas, to nezohladni ani bmi
takymito vypoctami by som sa vobec neriadil... treba zdravy usudok a nedeformujuce zrkadlo
// btw, toto co spominas, to nezohladni ani bmi
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Misuliatko
Expert