simulator - auto

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
olihope
Medium Star
Medium Star

simulator - auto

Príspevok od používateľa olihope »

Ahojte,
Hladam nejaku realne good hru o autickovu, ale simulator, ze sa povedzme potrebujete dostat z x miesta do y, mate semafory policajne hliadky atd... jednoducho nie racingova ale normalny simulator, co vas aj daco nauci. dakujem
Danielson
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Danielson »

hmm, síce to nebude splňovať asi tvoje predstavy a jedná sa o arkádu, ale skús Test Drive Unlimited :)

Na jednej strane je to "klasická" závodná hra, ale pri bližšom pohľade bežné autá dodržujú pravidlá cestnej premávky, dávajú prednosť v jazde, stoja na červenej a pod. (nehovoriac o tom, že máte tam misie, kde musíte zaviesť osobu / tovar / auto bez poškodenia, resp. snažíte sa jazdiť rýchlo ale zároveň aj bezpečne... to sa týka aj niektorých závodov... Je tam určitý počet bodov a za narazenie do iného auta, alebo vyjdenie za krajnicu sa body strhávaju...) s volantom a s normálnou rýchlosťou sa aj niečo naučíš :D Jediný väčší problém vidím v tom, že polícii nevadí, ak okolo nej prefičíš 300 km/h :) ale to je už len malá chybička na kráse.

A dodatok: teraz TDU kúpiš za 10 Eur :) No nekup to :)
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

Nightmear napísal:hmm, síce to nebude splňovať asi tvoje predstavy a jedná sa o arkádu, ale skús Test Drive Unlimited :)

Na jednej strane je to "klasická" závodná hra, ale pri bližšom pohľade bežné autá dodržujú pravidlá cestnej premávky, dávajú prednosť v jazde, stoja na červenej a pod. (nehovoriac o tom, že máte tam misie, kde musíte zaviesť osobu / tovar / auto bez poškodenia, resp. snažíte sa jazdiť rýchlo ale zároveň aj bezpečne... to sa týka aj niektorých závodov... Je tam určitý počet bodov a za narazenie do iného auta, alebo vyjdenie za krajnicu sa body strhávaju...) s volantom a s normálnou rýchlosťou sa aj niečo naučíš :D Jediný väčší problém vidím v tom, že polícii nevadí, ak okolo nej prefičíš 300 km/h :) ale to je už len malá chybička na kráse.

A dodatok: teraz TDU kúpiš za 10 Eur :) No nekup to :)
ty si total dement?....chce simulator nie TOTALNU arkadu :roll:
QuiKy
Star
Star

Re: simulator - auto

Príspevok od používateľa QuiKy »

olihope napísal:Ahojte,
Hladam nejaku realne good hru o autickovu, ale simulator, ze sa povedzme potrebujete dostat z x miesta do y, mate semafory policajne hliadky atd... jednoducho nie racingova ale normalny simulator, co vas aj daco nauci. dakujem
Take nieco by som chcel aj ja :)
Danielson
Darca
Darca

whitecOder napísal:ty si total dement?....chce simulator nie TOTALNU arkadu :roll:
Nie, niesom dement, ale ty nevieš čítať? :) V 1. vete som spomenul, že je to arkáda :)

...uviedol som to ako jedno z riešení, keďže ten systém je tam fungujúci... a je to v sekcii "hry" :)

Prípadne ako alternativu, alebo aj výukový program môžeš skúsiť "3D Driving School"... http://www.3dfahrschule.de/uk_index.htm
QuiKy
Star
Star

3D driving school je este horsie jak TDU :D
Danielson
Darca
Darca

QuiKy napísal:3D driving school je este horsie jak TDU :D
Ja viem, preto som to hneď nespomínal :lol:

...ale bieda je s nejakym "schopnym simulatorom"... Ten soft co maju v autoskolach, neviem ci by sa dalo nieco take ziskat. Najlepsie je to spravit tak ako to robili vsetci pred tebou: Zobrat testy a naucit sa ich :D
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

takto opravujem svoje požiadavky, mala to byť závodná hra!!!! (ako NFS) ale s oveľa lepšou geometriou a realistickosťou a variabilita hry, nie že stále len idem a idem a musím všetko vyhrať
viete mi poradiť?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

whitecOder napísal:ty si total dement?....chce simulator nie TOTALNU arkadu :roll:
A myslis si, ze ten softver v autoskole ma lepsiu fyziku? To by niekto musel zobrat fyziku z Live for speed a pouzit ju na mape z TDU (ktora je neskutocne rozlahla), no to sa asi nikdy nestane, takze v tom pripad odporucam jednoznacne TDU.
Slabou nahradou mozu byt Cruise servery v LFS, ale tam nie su semafory. Spociva to v tom, ze na okruhu je spraveny layout pre obojsmernu premavku a su tam rychlostne limity, ak rychlost prekrocis a na blizku je policajt, tak ta zacne nahanat :)
Ale pokial ide o presuny z miesta A na miesto B tak, aby sa to velmi neopakovalo, tak to vychadza na TDU, pretoze ponuka velmi variabilne prostredie.
Na zaciatku staci trochu intenzivjensie pretekat, aby clovek ziskal lepsie auta, ale potom sa uz da chodit na vylety do hor a oddychnut si od pretekania.
QuiKy
Star
Star

GothaR a tie cruise LFS serveri alebo jak sa to vola su aj cracked???
Gothar
Moderátor
Moderátor

Su aj v deme, ale je tam iba Blackwood bez layoutu a s 3mi autami. V S2 mas rozne okruhy, rozne layouty a vsetky auta, na ktore si postupne zarabas, takze je to podla mna omnoho lepsie.
QuiKy
Star
Star

a nevies nejaky nazov toho serveru??? chcel by som si to skusit :DD
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ved daj vyhladavat servery a dole si vyber, ze chces aj cruise. Ja hravam na S2 serveri [CLC] CityLifeCrew :)
QuiKy
Star
Star

Aha diky :) naozaj ze su tam neni layouty
Danielson
Darca
Darca

GothaR napísal:A myslis si, ze ten softver v autoskole ma lepsiu fyziku?
Nemyslím, ale úplne prvý post od usera "olihope" chce niečo, kde sa aj niečo naučí, tzn. semafory, prekrocenie rychlosti atd, tomu to bolo venované...
olihope napísal:Ahojte,
Hladam nejaku realne good hru o autickovu, ale simulator, ze sa povedzme potrebujete dostat z x miesta do y, mate semafory policajne hliadky atd...
a user "mito85" napísal, že "opravuje" svoje požiadavky...
mito85 napísal:takto opravujem svoje požiadavky, mala to byť závodná hra!!!!...
no neviem, či mito85 je olihope, alebo ako :D
TaggerxXx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TaggerxXx »

tusim je nejaky nemecky autosimulator chod na nejake forum a tam to urcite najdes alebo daj nazov nejako sa to vola Fahr Simulator tak daj do google Fahr Simulator warez alebo Fahr Simulator rapidshare :wink:
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Hľadám nejaký simulátor kde majú vplyv na jazdu aj rôzne nastavenia auta, pneumatiky atď.. Aby to nebolo len jednoduché kupovanie stále nových a rýchlejších aut, ale aby sa tam dalo aj to čo nastaviť.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Live For Speed? :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

rFactor, vela modov stale dost lig funguje.
rFactor 2 - stale vo vyvoji, ale da sa kupit a hrat
iRacing - tam sa nedoplatis :lol:
potom tie rozne verzie GTR
do buducnosti Assetto Corsa

Potom take mensie Net Kar Pro, Ferrari virtual academy.
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

+1 k Live for speed
Napísať odpoveď