Graficky Bug vo FEAR hre
Graficky Bug vo FEAR hre
Zdravim, mam problem vcera som si hral hru FEAR vpohode no dneska som zapol a nenacitalo mi textury co znamena ze vsetky herne animacie (videa) a aj menu mi ide ale samostatna hra cize steny bednicky zbran atd atd je cela cierna. Vidim akurat len krizik a lampy co svietia ale jej luce dopadaju do neznama. Neviete niekto poradit budem velmi rad pretoze tu hru si chcem velmi zahrat. BTW: reinstaloval som hru, stiahol som si aj najnovsi driver pre graficku kartu a aj patch do hry a nepomohlo.
hej robi to iba tato hra skusal som NHL, CS, atd... a vsetky islo vpohode vobec neviem v com to je skusal som aj rozlisenie menit na najmensie ale vobec nic nepomaha. Asi sa mozem s hranim tejto hry rozlucit co?
//autoeditácia príspevku ( 26 Apr 2009, 12:50 )
musim sa opravit ani NHL nejde teraz som vyskusal tak do menu ma to hodi ale ked spustam zapas tak pri nacitani mi vypise windows hlasku s polickom NEODESILAT, CS mi ide vpohode.
Vsetko mi pred tym islo v pohode cize bude nieco v mojom Notebooku asi nejaky virus alebo nieco.
Co mam teraz robit?
//autoeditácia príspevku ( 26 Apr 2009, 12:51 )
nemoze to byt rozlisenim obrazovky a hry?
//autoeditácia príspevku ( 26 Apr 2009, 12:50 )
musim sa opravit ani NHL nejde teraz som vyskusal tak do menu ma to hodi ale ked spustam zapas tak pri nacitani mi vypise windows hlasku s polickom NEODESILAT, CS mi ide vpohode.
Vsetko mi pred tym islo v pohode cize bude nieco v mojom Notebooku asi nejaky virus alebo nieco.
Co mam teraz robit?
//autoeditácia príspevku ( 26 Apr 2009, 12:51 )
nemoze to byt rozlisenim obrazovky a hry?