Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ban?

Príspevok od používateľa drewodrewo »

ahojte mám taký problé ktorý je vám určite už známi...mno som lamka v CS-ku do teraz mi to šlapalo v pohode a dnes som sa chcel pripojiť.a ..viď.príloha čo s tým?
Prílohy
cs ban.jpg
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no máš ban nevidíš?
SSemteXX
Guru
Guru

Re: ban?

Príspevok od používateľa SSemteXX »

drewodrewo napísal:ahojte mám taký problé ktorý je vám určite už známi...mno som lamka v CS-ku do teraz mi to šlapalo v pohode a dnes som sa chcel pripojiť.a ..viď.príloha čo s tým?
Prosím ťa zníž si to rozlíšenie v tom Cs,však nedáš netrafíš nič,ano,máš Ban,však je to tam jasne napísané,skús iný server poprípade si pozri Konzolu :roll:
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

nejak sa nestresuj ak si nepozil cheat mohol si to dostat za kemp na spawne alebo tak vecinou to je tak na 24 hod alebo na tyzden
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

SSemteXX napísal:Prosím ťa zníž si to rozlíšenie v tom Cs,však nedáš netrafíš nič,ano,máš Ban,však je to tam jasne napísané,skús iný server poprípade si pozri Konzolu :roll:
Rozlisenie mam rovnake a som na hojko.com servery v psychostats momentalne prvy. (Nie ze by to bol extra uspech, ale vobec neverim tomu, ze cim nizsie rozlisenie, tym viac trafis, je to uplna sprostost) Na nizsom rozliseni hram ovela horsie, neviem v tych kockach rozoznat cloveka od krabice.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

presne tak... ja dokonca hram na 1680x1050 a absolutne bez problemu...
To kde ste prišli na taku chmulovinu že čim menšie rozlišenie, tym viac skillu? to sa robilo sto rokov dozadu kôli fps aby bolo čo najvyššie. Pri nižšom rozlišeni sa absolutne nič nezmení, iba body budú väčšie
Axelik.m
Star
Star

kazdemu ako vyhovuje xD pri vysokom je vsetko mensie a ostrejsie (mensi kross aj mensie veci mensie rozlisenie naopak)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

blazer: cim mensie tym viac fps apod. veci mas, preco to asi progamer hraju na najmensom? samozrejme ze kazdemu vyhovuje ine, ja mam tiez 1440x990 a hram dobre, ale stale plati cim mensie tym lepsie :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Hellboy248 napísal:blazer: cim mensie tym viac fps apod. veci mas, preco to asi progamer hraju na najmensom? samozrejme ze kazdemu vyhovuje ine, ja mam tiez 1440x990 a hram dobre, ale stale plati cim mensie tym lepsie :)
fps? no tak... to uz je to najmenej

vacsina progamerov hraje preto na malom, lebo si na to jednoducho zvykli, v zaciatkoch bolo rozlisenie 1024x768 luxus...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

nemyslel som cisto len fps, ale aj ostatne <> ktore ma prave nenapadaju. ale urcite sa lepsie hraje v mensom rozliseni, samozrejme je to ale sila zvyku :?
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

aj tak 640x480 nic neprekona :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

QuiKy napísal:aj tak 640x480 nic neprekona :D
Teraz si mi pripomenul ze pointu tychto ultranizkych rozliseni na ktorych hravaju niektori ludia som nikdy nepochopil. Prosim vysvetlit...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Zrejme to bude mat nieco spolocne s hitboxami, hra bola predsa len robena a v tej dobe velmi pravdepodobne aj testovana a vyvijana pre vtedy nativne rozlisenia max 800x600, takze tieto nase 1280tky, ktore tam boli pridane az v neskorsich patchoch mozu mat hitboxy posunute, pripadne ine nedokonalosti, ale nezda sa mi to. Ak niekto o tom daco vie viac mohol by sa rozpisat :)

//edit: Axelik.m: Nj, super nazor "na 1280 sa hra zle, ja hram na 640x480", uzasne vysvetlenie na vedeckej urovni :)
Axelik.m
Star
Star

k tomu som nasiel celkom zaumavy nazor na nete

1) CS 1.6 je postaveno na starém enginu HL 1, nevím jestli čekáte na zázrak, ale na rovinu vám řeknu, žadný nepřijde.
2) Na 1280x1024 se CS bude hrát špatně. CS se hraje tak do rozlišení 1024x768 a to už je moc, protože pak se opravdu nedá nikdo zabít pořádně. Já osobně hraju na 640x480.
3) 16 bit se nehraje, nastavte si prosím 32 bit, pokud nejste uplná lama co má ještě v konfigu nastavený fičurky, aby bylo vidět přes smoke, což už samo o sobě přes 16 bit jde. Navíc bude to CS hned o něco "barevnější" vypadá to mín vybledne.
4) Rozmazání logicky pramení z interpolace rozlišení na LCD, kdy se musí z nativního rozlišení body přepočítat a roztáhnout což LCD dobře neudělá.
5) Menšímu rozmazání se dá zabránit, tím, že v ovladačích ATI nastavíte kvalitu mipmap apod. na maximum, ovšem HL1 engine moc s těmahle věcička nechce spolupracovat a většinou klesne framerate.

6) Vyjádření k fps : Jelikož 300 fps, můžete mít jedině pokud zapnete v konzoli developer 1 a fps_max 1000, přičemž developer 1 je zakázaný příkaz a ještě k tomu se vám hra nechutně zpomalý a prakticky se stím nedá hrát tak doporučuju nastavit si fps_max 100, engine HL1 stejně zobrazí max. 72 fps. k tomu cl_cmdrate 100 a cl_updaterate 100 a rate 25000 po té by vám stabilně měl nepadat framerate.

Je třeba si uvědomit, že CS 1.6 je již stará hra, žádné extra zázraky v ní neuvídíte, maximálně si tam nechte originální CS:Condition Zero modely, i když teda já je nahrazuju klasickýma starýma. Pokud chcete hrát na úrovni nakonec zjistíte, že většina hráčů si obraz maže naschvál, protože když se rozmázne textura je líp vidět model hráče, příkaz gl_picmip 1,2,3. CS 1.6 prostě není "eye candy" hra. Hraje se díky hratelnosti a ne kvůli grafice. Pokud chcete hru, která bude hezčí je více připravená na novější HW doporučuju Team Fortress 2 a Counter Strike: Source.

Je třeba ale zmínit, že není tomu tak dávno co jsem měl stabilně 100 fps, po té Valve v červenci minulý rok vydala update, po kterém se skoro u všech dostavil problém s padáním fps, dneska padají fps v CS 1.6 i na X800GTO, která měla před tím updatem na CS výkonu až až. Nevim proč stím Valve nic nedělá, resp. mám teorii, může to být nějaká dohoda s prodejci HW, protože CS hraje spousty lidí, nutí je kupovat nový HW.

To je tak vše co bych zmínil.
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

mno ani cheat (fuj) ani kamp na spaw-ne.......ako pozriet konzolu?čo tam mám checknúť?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Axelik.m... To si písal ty? Blazer keď tak nad tým teraz rozmýšľam, moźno na tom aj niečo bude. myslím tie hitboxy. Akože sám vieš že pár "pro" hráčov hrá tuším na nižšom rozlíšení. Asi treba jednoducho vyskúšať.
QuiKy
Star
Star

Pomooooooooooooc :( ja som uz v koncoch omg

niekedy davno som hraval CSko pohode vsetko potom som prestal a chcem zas zacat...no NS instalnem pustim hru loaduje mapu a pri konci load mapy ma vyhodi do win a nic neukaze ziadnu chybu co robit???? patche a rein som skusal...nic nepomaha
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

aky mas windows ? ak mas xp tak nic, ak mas vistu alebo nieco ine tak klikni na odkaz pravym, a na zalozke kompatiilita nastav ze je to kompatibilne z XP..
QuiKy
Star
Star

Xpecko mam Sp2jku

Ja uz neviem co robit :(
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

tomo100 napísal:Ahojte,

Vela krat som viel že ked sa hrala mapa fy_poolday, niektory hraci tam mali deagla.... Z KADE???? ako si ho kupim???? poradte mi, hladal som to skoro vsade :( :(
V poolday môžeš nakupovať na konci skokanského mostíka. Postavíš sa tam a po pár sekundách sa ti rozsvieti ikona košíka, že môžeš nakupovať. :)
Napísať odpoveď