mam doma LCD ktere ma vstupy VGA, DVI a HDMI. DVD ma vstup jen SCART. Muzete mi nekdo poradit jak tohle propojit?? Hledal sem na netu nejake navody ale bohuzel sem nic nenasel
Propojeni LCD s DvD "dvi, vga, HDMI to scart"
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Propojeni LCD s DvD "dvi, vga, HDMI to scart"
Ahojte,
mam doma LCD ktere ma vstupy VGA, DVI a HDMI. DVD ma vstup jen SCART. Muzete mi nekdo poradit jak tohle propojit?? Hledal sem na netu nejake navody ale bohuzel sem nic nenasel
Da se to vubec nejak poresit??
iba tieto ? Komponentne vstupy to nema ? R/G/B cinch ? Ak by to malo cinchove vstupy, tak to prepojis jednoducho, nakolko DVI a HDMI su digitalne vstupy, SCART je analogovy. Redukciu by si na to nasiel niekde - amatersk vyrobenu, ale neprenasalo by ti to signal digitalne, ale analogovo. Pozri este tie cinche, alebo odfot zadnu stranu s konektormi. Aky typ LCD to je ?
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Monitor mam tenhle http://lcd-od-21-do-30.hledejceny.cz/as ... 1-dvi-hdmi
Je tam vstup na VGA, DVI a HDMI
na DVD mam scart, a pak cinch L(audio), R(audio) a video .. je tam jeste nejaky vstup cinch coaxial.
Je tam vstup na VGA, DVI a HDMI
na DVD mam scart, a pak cinch L(audio), R(audio) a video .. je tam jeste nejaky vstup cinch coaxial.