Oplatí sa vzťah na diaľku?
Oplatí sa vzťah na diaľku?
Takže čaute, som tu zas...
no moja Gabuška sa ide sťahovať do žiliny, vraj jej oco tam ide za pracou boze a ze uz zariadil aj byt v prenajme... proste neviem prečo tam nemohol normalne dochadzat na aute
no a ja som z liptovskeho mikulasa... teda zatial este aj ona, o tyzden uz maju definitivne odist .. oplati sa udrziaviat takto vztah na dialku??? nebudeme uz moct byt spolu kazdy den ako tomu bolo doteraz a budem rad ak sa mi podari tam prist raz za dva tyzdne... este som zabudol mam 17 a ona 15 .. lenze ju strasne milujem
uz niekto presiel takymto odlucenim od seba na dialku??? prosim poradte mi.... otazka znie iba... MAM POKRACOVAT??? viem ze to bude tazke....
joj som zufaly... 
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Skus pokracovat. My nevieme, ako moc vazne to je a ako to bude prebiehat. Skus to a casom sam zistis, ci to ma zmysel a ci si schopny taku situaciu zvladat. Dochadzat raz za tyzden dva sa da utiahnut v pohode aj financne, ved vzdialensot nie je az tak strasna, ak sa budete s tym dochadzanim striedat.
No jednoznacne to nekonci. Taketo odlucenie nie je nic strasne. Ak ju milujes a ona teba tiez, tak cez toto nejak preskocite a najdete si nejaky sposob, aby ste boli spolu. Neni to az taka vzdialenost ako napr. SVK a UK alebo nieco podobne. Po pripade ak by to nefungovalo, tak by ste to skoncili sami ale nie takto....fakt ked ju milujes nie je co riesit
Skus to a uvidis .... 
Ono, su 2 druhy vztahov na dialku:
1. Dvaja sa daju dokopy a su oddeleni s tym, ze niekedy v buducnosti pocitaju s tym, ze budu spolu castejsie.
2. Dvaja funguju spolu, casto sa vidia, no stane sa, ze sa musia oddelit a vidia sa menej.
3. Hypoteticky je tu este moznost dozivotneho vztahu na dialku, ale to je tak trochu mimo asi...
Ta jednotka je vcelku zvladnutelna, poznam ludi, ktorym to vyslo. Ta dvojka je zlozitejsia - tu bude zalezat aj od toho, ako daleko je k vasmu "reunionu". Obaja budete po nejakom case rozmyslat trochu inak, nez v tejto chvili a niekto moze prejst zmenou a povedat, ze "bude lepsie to nechat" alebo nieco podobne. A ked napr. ty o 2 roky pojdes na vysku napr. niekam do Blavy a ona bude stale v tej Ziline, tak ta vizia je..ehm..chmurna.
No ale nechcem malovat certov na stenu, pekne zostante spolu a nechajte veciam volny priebeh - rozchadzat sa "automaticky" kvoli tomu, ze sa budete vidiet malo nie je dobry pristup.
Ale ak budes za nou chodit len raz za 2 tyzdne, tak to bude oproti terajsku velmi velky rozdiel, na to sa priprav, "bude to boliet". Neviem, ci je to v tvojich moznostiach, ale mal by si sa pokusit castejsie chodit a urcite musia byt aj nejake spolocne akcie, vylety apod.
1. Dvaja sa daju dokopy a su oddeleni s tym, ze niekedy v buducnosti pocitaju s tym, ze budu spolu castejsie.
2. Dvaja funguju spolu, casto sa vidia, no stane sa, ze sa musia oddelit a vidia sa menej.
3. Hypoteticky je tu este moznost dozivotneho vztahu na dialku, ale to je tak trochu mimo asi...
Ta jednotka je vcelku zvladnutelna, poznam ludi, ktorym to vyslo. Ta dvojka je zlozitejsia - tu bude zalezat aj od toho, ako daleko je k vasmu "reunionu". Obaja budete po nejakom case rozmyslat trochu inak, nez v tejto chvili a niekto moze prejst zmenou a povedat, ze "bude lepsie to nechat" alebo nieco podobne. A ked napr. ty o 2 roky pojdes na vysku napr. niekam do Blavy a ona bude stale v tej Ziline, tak ta vizia je..ehm..chmurna.
No ale nechcem malovat certov na stenu, pekne zostante spolu a nechajte veciam volny priebeh - rozchadzat sa "automaticky" kvoli tomu, ze sa budete vidiet malo nie je dobry pristup.
Ale ak budes za nou chodit len raz za 2 tyzdne, tak to bude oproti terajsku velmi velky rozdiel, na to sa priprav, "bude to boliet". Neviem, ci je to v tvojich moznostiach, ale mal by si sa pokusit castejsie chodit a urcite musia byt aj nejake spolocne akcie, vylety apod.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: Oplatí sa vzťah na diaľku?
geez tu to lietaHelpMe napísal:... lenze ju strasne milujem ...
NIE nema to zmysel ... keby ona dosla na cely vikend za tebou a ty potom dalsi cely za nou ... no este ako tak - mozno aj do 18tky ... ale raz za dva tyzdne to neni bohvie co ...
-
Takymalypako
Light Expert
Ako som pisal inej teme:
S priatelkou sme stale spolu, jedine co sa v nasom vztahu zmenilo je to, ze ona je na vyske v Ba a tym padom to mame k sebe o nieco blizsie a sme spolu castejsie ako sme byvali. Takze skusit by si to mal nemas co stratit, ked to nebude klapat tak sa mozete rozist neskor, ale urcite by som nehadzal flintu do zita. Ale ako pisal niekto nadomnou, priprav sa, ze to uz nebude take ako to bolo predtym, chvile ktore budete spolu budu sice super, ale ked sa budete lucit, alebo spolu nebudete dlhsiu dobu tak budes nervozny na cely svet. Tak drzim palce nech vam to vyjde.
Este mozno jedna rada, dajte si nejaku vidinu do buducnosti, ktorej sa mozte drzat a na ktoru sa mozete spolu tesit. My mame taketo nieco moje ukoncenie vysky, potom uz budeme konecne spolu.
Takze 1 year to go.
PS: Kolko ste spolu?
To bolo 26.1.2006Chodim s priatelkou vyse roka. Uz od septembra 2005 som na vyske v cechach (Brno) a chodim domov raz za 2-3 tyzdne. Musim si zaklopat ale nas vztah je super a dufam, ze to este dlho vydrzi
S priatelkou sme stale spolu, jedine co sa v nasom vztahu zmenilo je to, ze ona je na vyske v Ba a tym padom to mame k sebe o nieco blizsie a sme spolu castejsie ako sme byvali. Takze skusit by si to mal nemas co stratit, ked to nebude klapat tak sa mozete rozist neskor, ale urcite by som nehadzal flintu do zita. Ale ako pisal niekto nadomnou, priprav sa, ze to uz nebude take ako to bolo predtym, chvile ktore budete spolu budu sice super, ale ked sa budete lucit, alebo spolu nebudete dlhsiu dobu tak budes nervozny na cely svet. Tak drzim palce nech vam to vyjde.
Este mozno jedna rada, dajte si nejaku vidinu do buducnosti, ktorej sa mozte drzat a na ktoru sa mozete spolu tesit. My mame taketo nieco moje ukoncenie vysky, potom uz budeme konecne spolu.
Takze 1 year to go.
PS: Kolko ste spolu?
-
triple
Guru wannabe
najprv pri čítaní príspevku som pomyslel prečo nie nech to chalan skúsi možno to bude ok ale hned ako som si prečítal vek.. čo si .. nebud blázon ona má 15 - nájde si niekoho určite - nieje to holka, s ktorou chceš založiť rodinu.. ty si ešte mladý a kopec lások pred sebou a kôli tomu že máš 15-tku neviem koľko km od teba to je blbosť.HelpMe napísal:mam 17 a ona 15
-
qwerty-xyz
ty vole a to je dialka? ved to si za hodinku u nej, alebo ona u teba. Predpokladam ze mate aj nejake preukazky takze cestujete za smiesny peniaz.HelpMe napísal:Takže čaute, som tu zas...no moja Gabuška sa ide sťahovať do žiliny, vraj jej oco tam ide za pracou boze a ze uz zariadil aj byt v prenajme... proste neviem prečo tam nemohol normalne dochadzat na aute
no a ja som z liptovskeho mikulasa... teda zatial este aj ona, o tyzden uz maju definitivne odist .. oplati sa udrziaviat takto vztah na dialku??? nebudeme uz moct byt spolu kazdy den ako tomu bolo doteraz a budem rad ak sa mi podari tam prist raz za dva tyzdne... este som zabudol mam 17 a ona 15 .. lenze ju strasne milujem
uz niekto presiel takymto odlucenim od seba na dialku??? prosim poradte mi.... otazka znie iba... MAM POKRACOVAT??? viem ze to bude tazke....
joj som zufaly...