Pasive HDD Cooling

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
JuNYoR
Medium Expert
Medium Expert

Pasive HDD Cooling

Príspevok od používateľa JuNYoR »

chcel by som sa opytat co hovorite na toto ? myslite ze sa to oplati chcem stišit hdd, nebude sa prehrievat ?

http://www.alza.sk/pasivni-antivibracni ... 100476.htm

dakujem

mam tento disk http://www.alza.sk/western-digital-cavi ... d96179.htm
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- na stisenie je to podla mna paradna vec ... s tymto konceptom prisla davno ina renomovana firma ale stalo asi 3xviac takze podla mna je super ... len je to cele o tom ze sa ti presuva disk do 5,25" pozicie a ja som to zavrhol s toho dovodu ze tak ho mam umiestneny hned za nasavacim ventilatorom v skrinke ... mam "presne" tu istu ediciu disku len s kapacitou 640GB ... su aj podla recenzii co som si pred kupou cital o nieco hlucnejsie co som pocitil kym som ho poriadne neuchytil a prestal rezonovat .. pri starom disku som mal taku tenku guma co tlmila vybracie z disku co bolo tiez vcelku solidne riesenie a nestalo hlavne ani korunu ... podla mna nemas co stratit ... tichsie to bude na 100% teploty sa budu chovat podla toho ako mas porieseny prietok vzduchu v skrinke ...
JuNYoR
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JuNYoR »

a este jedna otazka toto nebude vtrcat z bene ze ? nemusim otvarat tu zaslepku 5.25 ?
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

nebude nic vytrcat a netreba ani otvarat ziadnu zasklepku ak mas dost velku skrinku tak ti to vojde aj z vnutornej strany bedne ak nie tak sa tomu nevyhnes ale trcat nebude nic ... je to interna zalezitost :)
Napísať odpoveď