zdravicko, otazka...mam riadok
Abovce, 48.318828, 20.339351
a nacitavam ho, zatial cez substring ale split sa mi zda vhodnejsi, akurat neviem potom ako cez split to nacitam este k tomu ked split mi vrati pole Stringov.., a este k tomu tak aby som tie cisla mal nacitane v double....tak otazka : ako to cez split nacitat tak aby som to potom vedel nacitat ako : String,double,double alebo nejake formatovane nacitavanie z retazca existuje v jave?
pripadne ako pretypujem string na double? (tie najznamejsie sposoby som skusal vracalo 0.0)
formatovane nacitanie z retazca + typova konverzia[JAVA]
preco ti nevyhovuje substring?
a aku funkciu pouzivas na pretypovanie (parseDouble(), valueOf())? zachytavas nejaky vynimky (NumberFormatException)? lebo to, ze tam mas stale 0 mi pride, ako defaultna hodnota, cize nedoslo k pretypovaniu alebo mala ta funkcia nespravny vstup..
vidim, ze tam mas medzery za ciarkou, tak chyba moze byt aj tam - prvy znak podretazca beries medzeru a tym padom sa to nedokaze pretypovat..
jednoduchsie by bolo, keby si sem dal zdrojak..
a aku funkciu pouzivas na pretypovanie (parseDouble(), valueOf())? zachytavas nejaky vynimky (NumberFormatException)? lebo to, ze tam mas stale 0 mi pride, ako defaultna hodnota, cize nedoslo k pretypovaniu alebo mala ta funkcia nespravny vstup..
vidim, ze tam mas medzery za ciarkou, tak chyba moze byt aj tam - prvy znak podretazca beries medzeru a tym padom sa to nedokaze pretypovat..
jednoduchsie by bolo, keby si sem dal zdrojak..
substringom to mam odratane tak aby to vratilo len cislo, bez medzery...a pouzival som x = Double.valueOf(x).intValue();....len neviem ze preco IDE odo mna chce aby som metodu parseDouble vytvoril v classe ...
a boze moooj..jasne ze mi to vracia 0.0 ked som nedal do valueOf() ten String ale som tam dal x blablabla to je jedno, ide to
a boze moooj..jasne ze mi to vracia 0.0 ked som nedal do valueOf() ten String ale som tam dal x blablabla to je jedno, ide to