pripojenie TV k PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
verdy
Novice
Novice

pripojenie TV k PC

Príspevok od používateľa verdy »

potrebujem poradit ohladom toho ze som si kupil kabel HDMI napojil som to na maticnu dosku ale na tv sa mi nic nezobrazilo..dal som si to cez redukciu na DVI a po restarte a odpojeni monitora sa mi na TV zobrazila plocha..no potrebujem poradit kde sa to da nastavit aby mi plocha isla aj na monitore aj na TV ..alebo tak aby som to nemusel stale restartovat a odpajat ..prosim poradte mi hladal som to vsade a nic som nenasiel
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pripojenie TV k PC

Príspevok od používateľa Šu-Do »

verdy napísal:som si kupil kabel HDMI napojil som to na maticnu dosku
hmm

aku mas graficku kartu a aku verziu ovladacov pouzivas ?
verdy
Novice
Novice

HDMI

mam dve N9600GT a ovladace su 181,22... neviem to tam najst kde sa to nastavi ..a ked som to napojil priamo na HDMI na doske tak mi to nenaslo ani telku ..a neivedel som najst ziadne ovladace k doske ktore by stym mali nieco spolocne
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

a nie je to náhodou v nastavení grafickej karty? možnosť zobrazovania viacej monitorov.....
verdy
Novice
Novice

pripojenie TV k PC

ja som to hladal uz vazne vsade a nic :(( som v koncoch ..akoze pred tym na starom ovladaci v pohode ale tu ...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

podla mna to bude cet daky soft. mam book mam tam atinu a ked cem pustis stavu do telky tak cez soft ku grafike sa to robi ci hdmi abo svideo proste tam naklikas vycentrujes obraz na vystupe zmenis rozlisenie frekvenciu atd atd. Btw taku sprostu otazku bo nefim ten HDMI je na grafike alebo to je na dakom dalsom panely ci maticnej ??? lebo ak neni na grafike tak potom treba urcite daky soft k tej dosticke.
verdy
Novice
Novice

prepojenie

tak mam to teraz zapojene z grafiky cez HDMI-DVI kabel ..a ide mi to na telke len vtedy ked vypnem pc a odpojim monitor a zapnem tak to nabehne na TV..a mam HDMI aj na doske ale na CD od dosky nieje ziadny soft na to ..a ked som to napojil len bez vypinania PC tak mi naslo telku ale neslo mi to a dalo sa tam vybrat ze ako je to spojene to som nasiel ..ale neviem najst kde sa to prehadzuje na dvojite zobrezenie alebo klon alebo ja neviem nieco take............

dosku mam M3N72-D a grafiky mam N9600GT
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

teraz taka prihoreta otazka aj na telke prepnes na externy vstup HDMI hej ??? lebo napr moja tv vsetko detekuje ale ked tam pripojim notebook tak ne to musim manualne prepnut
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Runes.. pravdepodobne to tak bude.. ani náš LCD Samsung nedokáže sám prepnúť na HDMI, hoci s klasickým SCART nemá problém..
verdy
Novice
Novice

prepojenie

ako to myslite prepnut?..no je tam vstup HDMI pichol som tam kabel a na telke som prehodil na HDMI cez ovladac .. akoze ziadny prepinac na in-out tam nieje..mne to aj ide ked vypnem pc odpojim mojnitor a zapojim telku tak mi normalne na telke naskoci windows..ale ja to chcem spravit tak aby mi isiel aj monitor aj tv bez toho aby som vypinal PC
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

juaj no tak to ce soft na mojom booku je to fn+f5 prepinas medzi vystupami pripadne oba, ale tak ma napada pravym na plochu daj vlastnosti potom uplne posledne policko de su tie 2 monitori a tam sa hrajkaj nefim ake mas menu ale sus dat rozsirit menu aj na 2 plochu
verdy
Novice
Novice

prepojenie

aj tak som to skusal a stale nic ...potrebujem najst nieco take ako bolo na starych ovladacoch ak to niekde je ...ze sa tam dal nastavit klon alebo prepnut na druhu obrazovku ..no neviem vobec kde to moze byt
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja to zas potrebujem prepojit cez VGA, nemam hdmi vystup na grafike... Otazka je ci mozem pouzit kabel s koncovkami SAMICA - SAMEC o dlzke 5m a nan este pripojit klasicky kabel SAMEC - SAMEC.. Tym padom dosiahnem dlzku 6,8m, co je presne kolko potrebujem.. Toto riesenie by ma vyslo menej ako 200korun. Kabel vcelku je vacsinou len 10m a ceny idu okolo 500sk.
R_O_S_S
Medium Expert
Medium Expert

Prepojenie bez monitora

Príspevok od používateľa R_O_S_S »

Zdravím, chcel by som sa opýtať, že či je možné pripojiť klasický stolový PC na TV obrazovku, aj ked nemam monitor....myslim to tak ze to prepojím a či nájde TV. Alebo či treba najskor klasicky nastavit pri pripojenom monitore.
Ďakujem
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

Čo nevieš kde je?
Kukni prílohu.

Veď na tom nie je nič ťažke, veď keď ti nájde TV ako druhý monitor tak si už nastavíš KLON
Prílohy
NVIDIA.JPG
R_O_S_S
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa R_O_S_S »

a ked si kupis novy PC a zapnes ho hned na telku bez nastavovania tak nieco najde?...ci nevies?
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

No jasne, že ti pôjde. Veď keď pripojíľ monitor k PC a hneď ti ide tak ti musí ísť aj TV. Veď je to tiež také isté výstupné (zobrazovacie) zariadenie
Napísať odpoveď