Keby mal každý ísť na spš či soš tak by gymnázia zanikli. Čo si myslíš že ty sa na Elektro technickej nebudeš učiť? Možno ešte viac a za 4 roky ťa to nebude baviť furt dookola zapajať kábliky a podobné veci.Godlub napísal:No chlapci čo idete na gympel GL a HF. Z učenia sa zaseriete. Pekne ste mali isť na nejakú elektrotechniku ako ja za mechanika pc sietí a váľať šunky.
Gympel vs SPŠ
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
jeden žiak neroby recenziu celej škole.........ja mám kamaratky čo lutuju gympel každy kdo je na nejakej škole tak si povie že to svinstvo a že keby može tak ide inde ale po 4 rokoch si povie a som rád že mám vyučenú tuto školu a spomína nanu v dobrom
lepšie 8 dievčať na elektro. ako 20 na gympli stoho 10 takých čo nechodí von kvoli učeniu takže taka ti je nanič 5 je škaredých a posledných 5 ma chalana
lepšie 8 dievčať na elektro. ako 20 na gympli stoho 10 takých čo nechodí von kvoli učeniu takže taka ti je nanič 5 je škaredých a posledných 5 ma chalana
Ale toto nie je téma o dievčatách, keď sa nemýlim.. Ako môžete, preboha, posudzovať školy podľa dievčat? Idem tam, kde ma to baví a kde sa najlepšie pripravím na ďalšie štúdium, poprípade do života.. Že sa budem musieť učiť? No a čo, nebudem sprostý a o 10 rokov sa Vám usmejem do ksichtu, keď mi prinesiete pivo v krčme alebo opravíte inštaláciu v byte.. Každý má vlastné myslenie, niekto chce skončiť čím skôr školu, iný bude študovať, aby mohol zvyšok života (ako Vy vravíte) "váľať šunky"..
klasicka vyhovorka gymplaka odesať rokov ta budem platiť za umivanie auta......chalan kde žiješ ?? ja nevravim o tebe ale aj gymplak može skončiť ako udržbaár a nakoniec aj ty .........vieš či nepríde kríza a nebudeš si mocť dovoliť vysoku ?? a iné veci a dalšia vec ja možem založiť firmu a ty mi budeš robiť riadiťela a nemusím mať nato gympel ......kcem povedať že gympel je dobra škola ale robiť zo seba chalana čo ma nadštandartne iq lebo je na gympli je smiešne .........ešte si tam ani nebol a už vieš ako z maturuješ možno sám po roku odideš inde.........poznám chalanov zo sou čo maju viac iq ako chalani z gympla
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Innocence.. mas velmi naivne argumenty. Siroke ako tvoje vnimanie sveta businessu.
Nehovorim ze ucenie je zle, naopak. Ale uz si uvedom ze tie tvoje predstavy starej matere su neuveritelne jednotvarne. Vedomosti niesu vsetko.

Nehovorim ze ucenie je zle, naopak. Ale uz si uvedom ze tie tvoje predstavy starej matere su neuveritelne jednotvarne. Vedomosti niesu vsetko.
no fuuujInnocence napísal:No a čo, nebudem sprostý a o 10 rokov sa Vám usmejem do ksichtu, keď mi prinesiete pivo v krčme alebo opravíte inštaláciu v byte.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Nenazval by som to stastim, skor dobrou myslienkou. Stastie by bol velky risk.lacijawa napísal:Na to aby si mal dobrú firmu tak musíš mať aj trochu sťastie. Čo z toho ked máš firmu, ale neprináša ti dobré financie? Tak môžeš mať aj 10 vysoké školy. Radšej sa zamestnať v nejakej firme ako ju vlastniť.
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
A my sa usmejeme tebe, ze robota, ktora by teba vysla na 5E ta vyjde na 50E(No a čo, nebudem sprostý a o 10 rokov sa Vám usmejem do ksichtu, keď mi prinesiete pivo v krčme alebo opravíte inštaláciu v byte.)
BTW SPS Elektrotechnicka prijaty
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Shamway... to, ze Innocence si mysli ze ked zasvati zivot ucebnici, tak bude mat plat politika je jedna vec. Realita je druha.
Ale kazdopadne nepodcenujem ho, mozno mu budeme nechavat tringelt v bare a mozno ho budeme pozorovat v relacii Defacto.
// tiez som prijaty na SPS Elektro.. a budem chodit opravovat zastrcky innocence-ovi
Ale kazdopadne nepodcenujem ho, mozno mu budeme nechavat tringelt v bare a mozno ho budeme pozorovat v relacii Defacto.
// tiez som prijaty na SPS Elektro.. a budem chodit opravovat zastrcky innocence-ovi
kdo ma v hlave filipa a dobru myšlienku tak zarobiaj na zápalkach viac ako niekto z vysokou školou ........vlastna firma neni otom že si otvoriš zodna na den pc shop .je jasne že ti nezarobí nič lebo ich je vela ale ktora ma dobrý nápad a snaží sa reklama, atd. všelijake akcie a zasveti 2-3 roky iba firme tak potom za te 2-3 roky mu vpohode zarába a on si doma v teplučku len zarátava fakrtúry jednoducho vysoka není zlá ale to že niekto kto ma VŠ a otvori si potraviny vedla TESCA nezarobí viac ako niekto kto ma strednu školu a otvori si te potraviny tam kde široko daleko žiadne niesu .....jednoducho ked niekto ma dobrý nápad a ako som už písal filipa v hlave tak možeš mať aj 10 titulov a aj tak ta prešťííííí
Si to podnikanie predstavujes prilis jednoducho.... a k tym potravinam- male potraviny postupne zanikaju, lebo nemozu cenovo konkurovat velkym retazcom ako Tesco,Billa, atd. Takze filipko bude asi niekde inde.Zaxman napísal:kdo ma v hlave filipa a dobru myšlienku tak zarobiaj na zápalkach viac ako niekto z vysokou školou ........vlastna firma neni otom že si otvoriš zodna na den pc shop .je jasne že ti nezarobí nič lebo ich je vela ale ktora ma dobrý nápad a snaží sa reklama, atd. všelijake akcie a zasveti 2-3 roky iba firme tak potom za te 2-3 roky mu vpohode zarába a on si doma v teplučku len zarátava fakrtúry jednoducho vysoka není zlá ale to že niekto kto ma VŠ a otvori si potraviny vedla TESCA nezarobí viac ako niekto kto ma strednu školu a otvori si te potraviny tam kde široko daleko žiadne niesu .....jednoducho ked niekto ma dobrý nápad a ako som už písal filipa v hlave tak možeš mať aj 10 titulov a aj tak ta prešťííííí
tak gympel vás pripraví akurat tak na vysoku školu na ktoru z gympla aj tak musite ist lebo ked v dnešnej dobe vychodite gympel tak v podstate nemáte nič...ale ked vycchodite nejaku SPŠ tak uz máte akoby remeslo v rukách proste ste vyučení v nejakom obore na ktorý ste sa vyhlásili a kebyze sa vam nepodarí dostat na vysku tak potom aspon niečo máte ale s gymplom toho asi moc nezmožete kebyze sa nepodarí vám dostať na výšku takze asi tak
Tak poraďte, rozmýšlam o dvoch školách a to gympel a a SOŠ elektrotechnická s odborom informačné siete, na výšku chcem ís určite a to zo zameraním na programovanie, myslím že nebudem mať problém aby ma zobrali do hocijakých z týchto škôl len chcem vedieť kde sa mi to viac oplatí...
Ďakujem za každú radu
Ďakujem za každú radu