HP Compaq nx6110 - Wi-Fi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

HP Compaq nx6110 - Wi-Fi

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, takze mam doma tento notebook. mam taky mensi-vacsi problem, ze som postahoval aj nejake ovladace z ofic. stranky, ale aj tak nie a nie nejak spojazdnit wi-fi. ten notebook by mal mat wi-fi, ale tak neviem... ako to teda spojazdnit? dakujem.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Pozri si pravym tl. miesta v siet - vlastnosti... mas tam adapter k bezdrotovemu pripojeniu k sieti? ak nie, tak wifi nemas, alebo sa pozri este do spravcu zariadeni...a je tam nieco so zltym vykricnikom a podobne (ako nenainstalovane zariadenie?)....ak nie, tak wifi definitivne nemas :)
To ze by mal mat wifi: raz som chcel kupit jeden taky, dotycny ze ano, wifi ma... pozrel som si to co som ti napisal vyssie, nebolo tam... tak sa zatvaril hlupo ze hmm ako to ved malo wifi...samozrejme NB som nekupil :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No ak to je naozaj nx6110, tak wifinu by to malo mať.. konkrétne WiFi 802.11g

Mňa len napadá.. máš vôbec wifi zapnuté???
http://notebook.pege.org/2005-tastatur/ ... _print.jpg
(to tlačítko s anténkou nad klávesou F3)

Taktiež by Ti mala svietiť dióda úplne vľavo (rovnaká anténka ako na vyššie spomenutom tlačítku)..
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Mam ten isty notebook, WIFI to urcite ma (akurat som tak pripojeny na net :) ). S instalaciou driverov pod winom nebol problem, nahodil som tam tie z oficialnej stranky a bezalo to.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no pridem domov a napisem. to tlacitko tam mam, aj som ho par krat stlacil, ale nic sa nedialo :D a ako zistim, ked ho stlacim, ze uz je wi-fi zapnute?
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

2Pacaveli napísal:no pridem domov a napisem. to tlacitko tam mam, aj som ho par krat stlacil, ale nic sa nedialo :D a ako zistim, ked ho stlacim, ze uz je wi-fi zapnute?
svieti na modro (ako ostatne diody)
command
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa command »

Ja mam podobny problem s HP dv6303eu wi fi tam je na 100 percent a raz ide raz nie a ked nejde taks a tvari ako keby dam nebol neni ani v spravcovi ani nikde a ked ide tak zase v spravcovi je a takisto nejde ani net pripojit ked zastrcim kabel proste mi ho nespoji vypisuje ze siet je obmedzena a mac adresa karty je preisana na same nuly. Pred tym ako som instaloval vistu vsetko slapalo ako ma ale teraz co sa tyka netu nic len kedy tedy.
Napísať odpoveď