Pontiac konci !

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Filipito
Darca
Darca

Pontiac konci !

Príspevok od používateľa Filipito »

http://www.atmag.sk/novinky/pontiac-konci/

precitajte si .
je to skoda :(
aspon vidime ake ma nasledky ekonomicka kriza
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

pochybujem že to bolo krízou skorej už išla predtým do krachu a kríza už zabila posledný klinec
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak to je clanok jak prasa .. musim uznat :-P ... ved to sa dalo cakat koncern mal uz dlho problemy ... konkretne Pontiac poriadne nepredaval auta uz v dobach kedy sa o krize ani nehovorilo ... ako firma boli stratovi, auta mali tragicke, do vyvoja neinvestovali ani dolar a tak .. to sa taha a bolo to nevyhnutne, kriza za tym aspon spravila hrubu ciaru ...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

bolo na case
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mne za potiacom moc smutno teda nebude ,dufam ze aspon ostatne znacky ostanu medzi nami nadalej
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

saab saturn hummer. dam + na zachovanie saab :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

bobormako napísal:saab saturn hummer. dam + na zachovanie saab :)
I second that.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Saturn by mal zhoret v pekelych ohnoch ... dalsia znacka ktora robi otrasne a nepouzitelne, koncepcne zastarale auta a presiera financie :-)

Osobne si myslim ze SAAB prezije, financne na tom nebol nikdy ruzovo, ale jeho auta maju ake take meno a ludia si ich spajaju s kvalitou svedom vlastnou ... ale mozno je to len zbozne prianie ...
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

jedine co ma trapi, ze uz nenakrutia pokracovanie Knight Rider ;p
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

uNreal_saTch^ napísal:jedine co ma trapi, ze uz nenakrutia pokracovanie Knight Rider ;p
jak ? sak sa toci knight rider .. s ýbr mustangom :-D:-D:-D
Filipito
Darca
Darca

tak mne sa auta od pontiacu pacili (hlavne GTO 1967) ale tak ako citam zasiahnuty je aj hummer , no neviem ako to dopadne... a co si myslite skonci Opel?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

dojčlanderi su moc mazani na to aby opel skoncil ...
TaggerxXx
Medium Expert
Medium Expert

to nehovor ani zo srandy

Príspevok od používateľa TaggerxXx »

to je v pi..... oni mali tak dobre auta ale podla mna neskonci to nedovolia tolko rokou praxe ved pontiaky su dlho na trhu :smt081
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: to nehovor ani zo srandy

TaggerxXx napísal:to je v pi..... oni mali tak dobre auta ale podla mna neskonci to nedovolia tolko rokou praxe ved pontiaky su dlho na trhu :smt081
co bolo prosimta na tych autach dobre ? ... mozno G8 a GTO je papierovo dobre auto ... v praxi to vsak bude klasicky americky muscle -> hafo koni a podvozok ktory ich nezvlada :-) ... technicka uroven pontiacu 0 bodov, produktivita 0 bodov, image 0 bodov ...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Konecne. Pontiac bol v krcoch uz roky. Cudujem sa, ze GM ukoncil produkciu tejto znacky az po tlaku vlady (zachranne uvery).
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja vobec nechapem preco americke koncerny maju kopu znaciek ktore vyrabaju konstrukcne tie iste auta len pod inym menom a troska inou vybavou :roll: tak ako kedysi boli nepotrebni plymouth a eagle takisto by mali skoncit este buick, pontiac, saturn, mercury, gmc atd a nech ostanu len tie hlavne znacky ktore mozu miesto toho rozsirit vybavu na svoje modely... a ohladom saabu no poslednu dobu tie auta uz boli tiez konstrukcne zastarale vlastne neprinasa nic noveho no, ale chapem ze ta znacka je do istej miery kultova aj ked len v uzkom okruhu ludi mozno este mensom nez ma napr subaru ale predsalen je to ikona preto by som ju radsej zachoval...
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

uNreal_saTch^ napísal:jedine co ma trapi, ze uz nenakrutia pokracovanie Knight Rider ;p
jj :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

SAAB je fajn, dievcinu od SAABU na Internacional motorshow Geneve 09 som nakecal nech mi povie do videa "vyfajcim ta" pod tym, ze to znamena pod do auta tak som jej tam nakecal kopu hluposti, najprv sme sa na tom vsetci bavili, ale teraz mi to uz pride trapne :D
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

nordkapp_pb napísal:Saturn by mal zhoret v pekelych ohnoch ... dalsia znacka ktora robi otrasne a nepouzitelne, koncepcne zastarale auta a presiera financie :-)
Osobne si myslim ze SAAB prezije, financne na tom nebol nikdy ruzovo, ale jeho auta maju ake take meno a ludia si ich spajaju s kvalitou svedom vlastnou ... ale mozno je to len zbozne prianie ...
Nehovor, že Saturn robí koncepčne zastarané autá... Saturn totiž nerobí žiadne autá :D Komplet ich modelová rada je prebratá od Oplu (1 auto od Chevroletu), dokonca sa aj vyrábajú v EU a dovážajú do USA. Keďže je to Opel tak o koncepčnej zastaranosti nemôže byť reč. Inak čo som počul, tak Saturn pôjde s Pontiacom.. (respektíve už teraz je ponúknutý dealerom na kúpu podielu).

Je to podľa mňa stupídna politika GM, majú kopu značiek, pričom jedna iba preberá modely a nalepí tam svoje logo (nehovorím teraz o spoločnej platforme/sesterských modeloch typu Antara/Captiva, ale o surovom prelepovaní loga - Opel/Saturn). Tá značka nič nerobí, a pritom je to čierna diera na peniaze, s vlastným hospodárením, reklamov. Treba to divoko zoškrtať.
Filipito napísal:tak mne sa auta od pontiacu pacili (hlavne GTO 1967) ale tak ako citam zasiahnuty je aj hummer , no neviem ako to dopadne... a co si myslite skonci Opel?
Hummer môže ísť, vyrábajú zbytočné autá, Americký hiphoperi môžu tuningovať a onanovať aj nad niečím iným, veľká zbytočná škatula, Fuj.

Saab by sa mal tuším v 2010 dostať do zelenych čísel, tak by bolo múdre si ho nechať, na druhej strane už sa oň hlásia záujemci a GM potrebuje prachy hneď, tak ho asi predá, ale táto sympatická značka podľa mňa prežije.

Opel, o ten sa nebojím, začali robiť lepšie autá ako v minulosti, posledným dokladom je Insignia, tá im to potiahne :D Oni sú skôr v sračkách kvôli GM, nie vlastnej stratégii.
Filipito
Darca
Darca

tu nejde o onanovani americkych hoperov (oni uz presli na stare cadillacy :wink: ) ale oto ze hummer je pre tych majetnejsich a ked "skrachuje" tak neviem na akych "dzipoch" sa budu vozit (tak isto som zvedavy na CSI miami :D )
Napísať odpoveď