Dovoz auta na Slovensko

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Nikita2
Novice
Novice

Dovoz auta na Slovensko

Príspevok od používateľa Nikita2 »

Ahoj všetci, odjakživa sa mi páčia netradičné autá, hlavne Smarty. Mojim snom je Smart Roadster Coupé so sklápacou strechou, automatickou prevodovkou a dieselovým motorom. Samozrejme nie nové. Problém je v tom že auto s týmito parametrami sa v SR v podstate zohnať nedá preto sa pýtam tu, aké mám možnosti zohnať to auto? Autobazár.éú aj iné www stránky autobazárov som skúšala a nič.
Ak niekto má nejaký nápad, budem rada.
Nikitka :)

Ešte obrázok - príloha
Prílohy
Moje vysnívané autíčko
Moje vysnívané autíčko
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

skus tu
pozor, aby ta nesfuklo niekedy z cesty ;)
Nikita2
Novice
Novice

uNreal_saTch^ napísal:skus tu
pozor, aby ta nesfuklo niekedy z cesty ;)
Jééé ďakujem, je to ono, ale tie ceny... to je trocha veľa, aj keď nie o moc.
Takto vlastne prezriem iba jeden autobazár, neexistuje nejaká firma ktorá by mi s tým hľadaním pomohla. Niečo ako realitná kancelária pri výbere nehnuteľností len s autami? Ktorá by prehľadala naraz mnoho autobazárov a sprostredkovala aj predaj lebo cestovať do zahraničia nemôžem.

Ďakujem

nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

je, coze by nebola, dnes staci mat cash a ide vsetko :-) ... -> dovoz aut ... je aj vela dalsich firiem a sukromnikov co to robia staci uz iba hladat ...
Nikita2
Novice
Novice

nordkapp_pb napísal:je, coze by nebola, dnes staci mat cash a ide vsetko :-) ... -> dovoz aut ... je aj vela dalsich firiem a sukromnikov co to robia staci uz iba hladat ...
OK, ďakujem, keď pozerám na tie ceny tak ... ani nebudem písať čo. Strašne moc. Vykašlem sa na smart a kúpim si Felíciu 8) a prerobím na Cabriolet. Naozaj strašné sumy, musím ešte šetriť.
Ďakujem všetkým za ochotu, naozaj si to vážim!
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Ten entuziazmus o netradicne auta ti schvalujem. Mne osobne sa tiez paci Smart Roadster a onoho casu (kym som netusil kolko stoji) som po nich pokukoval na strankach bazarov.

Bohuzial vsade su drahe. Smarty vseobecne niesu lacne auta (je to brasko Mercedesu...) Roadster je skvele auto, avsak podlamna na to co ponuka je este troska pridrahe.

A este jedna vec. Roadster diesel neexistuje.
Robili sa iba benzinove (coupe, roadstre a podobne sportovo zalozeneauta dizlaky nenajdes) ;)

este ma napadlo. nedavno som sa serinkal s tymto Ford StreetKa podlamna tiez netradicne, male a obratne auto so stahovacou strechou, a ver mi na SVK ich moc neni :)
Smart roadster zacina na 6.500-7.000E a Streetka tak 5.000-5.500E
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Stenky napísal:...(coupe, roadstre a podobne sportovo zalozeneauta dizlaky nenajdes) ;)
ale no, A5, A4 Cabrio a pod vidavam v TDI docela casto :-) :-)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

som myslel hentu triedu malych cistokrvnych sportovych roadstrov ..MX-5, Barchetta, MR2 a podobne. nie coupe derivaty limuzin :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tak to by som zobral balik prachov sadnut do auta s nejakymi este 2 ludmi, a isiel by som po na zapad poautobazaroch, kade tade, taky dobry vylet, a keby som nasiel ten smart tak kupil a sup ho domov... asi by to nebolo lacne ale stale by to za to, len aby to neomrzelo nejak po 2-3 dnoch
Napísať odpoveď