Ahojte mám takýto problém. Mám svoju web stránku http://members.chello.sk/mhorak a problém je v tom, že sa mi v prehliadači Firefox zle zobrazuje. Záhada ale je že v klasickom internet explorer sa zobrazuje bez chýb. Stránku som vytváral cez FrontPage 2003. Som úplný amatér takže mi nič iné na písanie webu neostáva. Problém spočíva v tomto:
Hmm nebude to CSS ? Pretože toto je zasa problém naopak že v IE nejde dobre ale vo FF a v OPERE to ide dobre. A možno to bude tým že CSS je nastavené napr. _padding-top: 15px; a hento platí len čisto pre IE na iný prehliadač to nemá samizda vplyv mohol by si tu skopčiť CSS ?
Ako naj by bolo celú stránku prerobiť a bolo by dobré to dať do divov a všetko si to pekne ponastavovať ale problém je v tom že ty nevieš asi HTML + CSS takže neaký iný editor keby si skúsil.A ináč možno FRONT PAGE to generoval zvlášť tak aby to šlo pre IE ale to neviem isto nechcem trepať. BTW : Skús použiť WEB PAGE MAKER I keď možno tam je malá chyba a bolo by zbytočné to prerábať. A ja by som tipoval chybu kdesika v tomtom
<div style="border-style: outset; position: absolute; width: 595px; height: 1945px; z-index: 1; left: 103px; top: 102px; background-image: url(../pozadie2.jpg);" id="vrstva1">
Zmizlo ti to? Keď s to vymazal? Hmm sakra to je divné pretože pokial viem tak CSS aspoň mne dávalo podľa toho koľko veci bolo v dive.
// Aha div natiahlo len tam nechce potom už vložiť ten obrázok keď su neni hentak rozmeri ale keď som zmenil background-image: url(../pozadie2.jpg); na background-color: lime; tak to išlo ako malo. Hmm.
DAKUEEEEM !!!!
Ani som si nevšimol že rozmer toho obrázka bol o 13px menší ako šírka rámčeka
Teraz to krásne sedí ako riť na šerbel! Este raz dakujem K+
Nzz BTW : Ono by bolo asi naj prerobiť si celý web rob to postupom času a malo by ti to ísť uplne v pohode Ak ak môžem vedieť ten obrázok si ako vyriešil?
PS : Keby ešte niečo ozvy sa ak budem vedieť rád pomôžem