nvm ako vy no mi sme vždycky raz do mesiaca alebo raz za 2 mesiace už si to presne nepametám ale proste sme vždy dostavali po obede perníky vžd& ich robila vychovavaťelka asi tak ked nas bolo 30 v škôlke tak pre každeho 3 ciže tých 90 perníkov ...........ja som konečne bol prvý v rade predomnou na tácke kopa pernikou a nebolo mi ani zle ale možno preto že som mal nane taku chuť a prvy pernik som zjedol behom sekundy tak stoho mi prišlo na grc zrazu ticho vychovavaťelka sa píta tomaško je ti niečo ?? a ja nie to je dobre a zrazu bum grc a na te perníki
Trapasy v skole
no nebolo to v škole ale v škôlke ale tak dufam že tonevadi
nvm ako vy no mi sme vždycky raz do mesiaca alebo raz za 2 mesiace už si to presne nepametám ale proste sme vždy dostavali po obede perníky vžd& ich robila vychovavaťelka asi tak ked nas bolo 30 v škôlke tak pre každeho 3 ciže tých 90 perníkov ...........ja som konečne bol prvý v rade predomnou na tácke kopa pernikou a nebolo mi ani zle ale možno preto že som mal nane taku chuť a prvy pernik som zjedol behom sekundy tak stoho mi prišlo na grc zrazu ticho vychovavaťelka sa píta tomaško je ti niečo ?? a ja nie to je dobre a zrazu bum grc a na te perníki
nebol to ani trapas ......skorej smiešne -........a keby ste vedeli ako ma ten den mali všetky deťi radi že nemusia jesť perniky
:D:D
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ked sme mali v 4tom rocniku plavecky kurz a ja som si zabudol plavky.. to yb nebol taky problem ved co nechaju ma sedet nje?.. a tak som sedel pri bazene bazen bol zatial prazdny... lenze sa mi (tusim) pustil sopel a potreboval som servitok... to som este netusim ze sa baby prezliekaju eghm a tak som im vbehol do satne vsetky samozrejme nahe taky viiskot
podobne ako z roznych filmov
a ked uz som pri tom sopli.. z neznamych dovodov sa mi este na prvom stupni stalo nieco takeho ako asi 40cm sopel ktory sa z nicoho nic pustil z nosa, samozrejme zacal vysiet a na hodine eghm.. tak som to podoprel rukou a vypital si servitok... ea vsetci sa smiali to sice neni trapas ae prislo mi to vhodne sem napisat
a ked uz som pri tom sopli.. z neznamych dovodov sa mi este na prvom stupni stalo nieco takeho ako asi 40cm sopel ktory sa z nicoho nic pustil z nosa, samozrejme zacal vysiet a na hodine eghm.. tak som to podoprel rukou a vypital si servitok... ea vsetci sa smiali to sice neni trapas ae prislo mi to vhodne sem napisat
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak co tu este preboha robis?TaggerxXx napísal:a to som si myslel ze toto forum je ine nez ostatne zase som sa sklamal
k teme: ja som tiez mal par trapasov este na strednej napr na chemii som rozbil lievik a musel som kupovat novy....alebo raz som len tak sedel, mal som gelove pero v ustach a len tak nevedomky som potiahol...a naraz plna huba atramentu...
-
tomaxx_199
Medium Professional
Mne sa stal jeden zaujimavy na zakladnej skole. Mali sme vytvarnu a robili sme nieco s voskom. Najprv sme ho nahrievali, a stalo sa to, ze ked sa prehrial, tak zacal horiet. Ok, prvy krat sme to sfukli ako sviecku, ale na druhy krat som to chcel za nadsenia mojich spoluziakov uhasit vodou. Tak som si isiel nabrat akuratne mnozstvo vody a cakal, kym to zacne horiet.
Ked nastala spominana situacia, vsetku vodu som do nahriatej misky s voskom splechol. Stalo sa vsak to, co nikto neocakaval. Ohniva fontanka vosku sa vzniesla do vysky asi 40 cm od misky a pooblievala vsetkych naokolo
Nebol to nejaky extrem, ale kvapocky vosku boli viditelne. Vysledok bol 25 minut neospravedlnenych a uznanie od spoluziakov
Nj, treba zvazit vsetky mozne nasledky.
Ked nastala spominana situacia, vsetku vodu som do nahriatej misky s voskom splechol. Stalo sa vsak to, co nikto neocakaval. Ohniva fontanka vosku sa vzniesla do vysky asi 40 cm od misky a pooblievala vsetkych naokolo