Bmx Alebo Horsky ? ...
Bmx Alebo Horsky ? ...
Caute,
Po dlhej dobe ( 2-3 roky ) som sa rozhodol ze sa asi zase zacnem venovat jazdeniu.. Ale neviem sa rozhodnut ci mam ist z5 na bmx ... flatland alebo freeride.. aneb ci mam zacat na horskym a jazdit trochu extremnejsie..
Mohli by ste mi hodit linky na niake dobre & lahke bmx v cene $600-800 ?
Potrebujem nieco kvalitnejsie lebo ja doserem takmer vsetko coho sa dotknem.
Taktiez linky na horske....
Po dlhej dobe ( 2-3 roky ) som sa rozhodol ze sa asi zase zacnem venovat jazdeniu.. Ale neviem sa rozhodnut ci mam ist z5 na bmx ... flatland alebo freeride.. aneb ci mam zacat na horskym a jazdit trochu extremnejsie..
Mohli by ste mi hodit linky na niake dobre & lahke bmx v cene $600-800 ?
Potrebujem nieco kvalitnejsie lebo ja doserem takmer vsetko coho sa dotknem.
Taktiez linky na horske....
ak chces BMX tak pozri http://www.shop.tbb-bike.cz/eshop/kola- ... 00101.aspx
z ponukanych bikov by som bral nieco od znacky WTP, model si uz musis vybrat ty podla toho ci ches jazdit Dirt,street, alebo flat
Poradim ti vyhnut sa znacke KHE lebo pri ich ultra lahkych bikoch a komponentoch to potom nedopada najlepsie.
A ked chces MTB tak za podobnu cenu by som pozrel nieco z bazaru, Biky ako specialized , norco a NS sa daju zohnat za slusnu cenu
Ja osobne by sa radsej bral BMX, je na tom viac srandy[/url]
z ponukanych bikov by som bral nieco od znacky WTP, model si uz musis vybrat ty podla toho ci ches jazdit Dirt,street, alebo flat
Poradim ti vyhnut sa znacke KHE lebo pri ich ultra lahkych bikoch a komponentoch to potom nedopada najlepsie.
A ked chces MTB tak za podobnu cenu by som pozrel nieco z bazaru, Biky ako specialized , norco a NS sa daju zohnat za slusnu cenu
Ja osobne by sa radsej bral BMX, je na tom viac srandy[/url]
tomu som vobec nepochopilmaks napísal:PRECO TRATE SU AJ NA SLOVENSKU
skus vysvetlit co si tym myslel
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Norco a Santa Cruz su znacky bicyklov..., taky tazky expert na akeho sa hras v poli cyklistiky by to mal vediet, nemyslis??? Raz si pocul niekde na luke Specialized a uz tu ides radit tuto znacku pre downhill. OMG!!!maks napísal:PRECO TRATE SU AJ NA SLOVENSKU
tieto znacky som fakt nikde nepocul
//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 15:30 )
//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 15:30 )
a mozno ani ts nepoznas niektore z tychto ,cube,bmc,felt,orbea,benshhe,kona,rocky moutine,giant a tie znamesie asi poznashojko napísal:Norco a Santa Cruz su znacky bicyklov..., taky tazky expert na akeho sa hras v poli cyklistiky by to mal vediet, nemyslis??? Raz si pocul niekde na luke Specialized a uz tu ides radit tuto znacku pre downhill. OMG!!!
-
hurvinek11
Amateur
Ahoj, keďže trochu jazdím, tak ti môžem poradiť nejaké kvalitnejšie značky BMX, ako napr. WTP, Subrosa, Eastern, ...
Vyhýbaj sa značkám ako sú napr. GT, Felt, Mongoose, ...
Ak chceš ale niečo kvalitnejšie, tak by som ti radil vykašľať sa na seriovku a poskladať si niečo sám
z výberom komponentov som ti ochotný pomôcť cez ss....
Vyhýbaj sa značkám ako sú napr. GT, Felt, Mongoose, ...
Ak chceš ale niečo kvalitnejšie, tak by som ti radil vykašľať sa na seriovku a poskladať si niečo sám