VIRTUAL TUNING
VIRTUAL TUNING
venuje sa tu niekto virtual tuningu???
chod na pokec tam mam nick TaggerxXx v albumoch mam moje zaciatky a v profile mam stranku tak ju pozri tam mam najnovsiucumilko napísal:teraz len sem tam ked ze fakt sa nudim neviem co zosebou zapnem phs a skusam si na autickach dake vecicky atd ale ze by somu venoval par hod ako pred tym to uz nie vobec....
//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 13:15 )
daj link na dake tvoje prace..
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja som robil asi rok, potom som presiel na pixelcars... tie tvoje prace su nechutne, ale si zaciatocnik takze vpohode. Ja som svojich 5 prvych prac na beastieforum ani nedaval (a dufam ze ich nikto nikdy neuvidi
). Ale hlavne by ti bolo treba nejaky vkus, lebo to, co si urobil, ani keby prepracoval hoc aj samotny beastie/POiNTER/Hector/Cypo tak to je spatne proste. Zacni decentami, vymen kola a podobne.
-
seth82
Darca
-
winni
Medium Star
eghm.. suhlasim zo schyzom aj ked jemnejsim sposobom... mal by si sa viac zamerat na detaily a trosku reality do toho vsadit... abo sa skor naucit robit s PS?.. ja nwviem v com je u teba problem ale pravdepodobne sa to nikomu pacit nebude... skkus do toho dat viac casu hento by som zbuchal asi za 5 minut.. a skus to spravit tak aby sa to pacilo aj tebe.. a tie svetla odstran v realite take nenajdes na ziadnom aute...
ber to ako priatelsku radu nic proti tebe nemam len vyjadrujem svoj nazor na vec...
ber to ako priatelsku radu nic proti tebe nemam len vyjadrujem svoj nazor na vec...
1)Na virtual tuning najdes tutorialov milion, staci 5 sekund googlenestik napísal:este som sa tomu nevenoval ale rozmyslam ze by som s tym zacal, nevie niekto o dakej dobrej stranke kde su aj dake tie tutorialy ?
2)Inak neviem preco tato tema nie je v grafike.
3)VT som robil nejaky cas, tak rok, mozno dva dozadu. Porobil som zopar veci ale potom som akosi zastal a neposuval sa dopredu. Nedavno som po dlhej dobe skusil jeden Opel ale ostalo to nedorobene...