Zdravím... Vytvoril som si animovaný banner (468 x 60). Keď som ho hodil na stránku tak som zistil, že cez HTML Tagy presmerovať nepôjde, a to ani cez <a href> , <embed> ani cez <object>. hľadám teda riešenie ako tento banner presmerovať ešte v programe. Chcem typické presmerovanie, žiadne Buttony, nič, len klik na banner a presmerovanie.
Podarilo sa mi cez getURL - presmerovať tento banner, avšak banner mi presmeroval stránku, hneď po tom, čo sa zobrazil.
Ďalej su tam také príkazy ako ONMOUSEUP a OnMouseDown ale tie ma nejak neposlúchaju.
Poradili mi že mám použiť príkaz "onclick" alebo "clickthru" - ale tieto príkazy mi Flash 8 nerozoznal a tým mi znemožnil akékoľvek presmerovanie... Neviem si rady a preto sa obraciam na toto fórum.
Skúšal som aj iné veci, ale tie rozoberiem, až keď sa o ne opriete vy. Možno som šiel úplne zlou cestou... Ja neviem.. Vo Flash-y sa moc nevyznám tak Prosím o radu.
Ďakujem.
Macromedia Flash 8 - Presmerovanie Banneru
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ten svoj banner pomenuješ napríklad banner, a priradíš mu event:
alebo to zapíšeš priamo do neho takto:
Kód: Vybrať všetko
banner.onRelease = function(){
getURL("stranka.html", "_self");
};Kód: Vybrať všetko
on (release) {
getURL("stranka.html", "_self");
}
čo Header???
Vďaka, ale zistil som , teda jeden maník zistil, že musím mat button... a inač... použil som to druhé getURL - bo to prvé mi písalo chybu..
ĎAKUJEM.
Tému nechajte odomknutú bo ešte idem vyrábať small button (banner)
//autoeditácia príspevku ( 27 Apr 2009, 20:32 )
Chcel som sa ešte spýtať či sa dá nejako nakódovať aby mohli funkciu Headera spĺňať spĺňať hociaké typy obrázkov.
Mám vyrobený Flash header - s dvoma buttonmi ktoré by mi pod GIF alebo iným obrázkovým súborom nefungovali.
Tento môj Flash Header s dvoma Buttonmi je uložený pod SWF.
Existuje nejaký kód, ktorý by povoloval ako Header aj súbory SWF a pod?
Za radu ďakujem.
ĎAKUJEM.
Tému nechajte odomknutú bo ešte idem vyrábať small button (banner)
//autoeditácia príspevku ( 27 Apr 2009, 20:32 )
Chcel som sa ešte spýtať či sa dá nejako nakódovať aby mohli funkciu Headera spĺňať spĺňať hociaké typy obrázkov.
Mám vyrobený Flash header - s dvoma buttonmi ktoré by mi pod GIF alebo iným obrázkovým súborom nefungovali.
Tento môj Flash Header s dvoma Buttonmi je uložený pod SWF.
Existuje nejaký kód, ktorý by povoloval ako Header aj súbory SWF a pod?
Za radu ďakujem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
čo si dáš do headeru je tvoja vec. Či tam bude text, obrázok ale flash nikoho netrápi. Flash sa vkladá do html asi takto:
Kód: Vybrať všetko
<object type="application/x-shockwave-flash" data="tvojheader.swf" width="100" height="100">
<param name="movie" value="tvojheader.swf"/>
</object>Jou jou... Sakriš, jenomže som zabudol podotknúť že ten Flash Header chcem vložiť do témy z PHP Fusion... Tam mi to nechce brať, a neviem ako a hlavne kde môžem vložiť tamten tag...audiotrack napísal:čo si dáš do headeru je tvoja vec. Či tam bude text, obrázok ale flash nikoho netrápi....
niečo sa mi marí, že to sa kóduje cez CSS takže neviem ako to tam nastaviť
//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 21:31 )
takže nikto nič???