MS 2009 v hokeji

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

No toto, Nóri vyhrávajú po prvej tretine, žeby dobrý výsledok pre Slovákov? Áno, je to tak. Ale myslím si, že BLR zaberú a zápas otočia, bohužiaľ. Takže ak chceme reálne uvažovať o postupe, dnes musia Nóri vyhrať. Potom ak nie, budeme musieť poraziť niekoho z dvojice FIN - CZE a spoliehať sa na to, že BLR sa to nepodarí.. trošku teraz predbehnem, ak by sa všetko odohralo dobre, potom štvrťfinále s Rusmi, teda letíme.. Nevadí.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

calligen09 napísal:Hmm a pokiaľ ma pamäť neklame, tak som sa nikde nezmienil, že medzi svetovú špičku patríme.
Tak co sa ti furt nepaci ked zkritzujeme ich vykon?
Innocence
VIP
VIP

No, Nóri držia najtesnejší náskok, som zvedavý, či sa v tretej tretine "nepokakajú".. Inak dnes ma prekvapila táto správa, že Riško nám skončil v NHL.. na jednej strane nie je (pardon, nebol) vo FLO najhorší, na druhej strane ale treba priznať, že sezóna mu nevyšla a môžeme sa tešiť na jeho účasť na MS 2010..

;)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Hold, okrem vitazstva nad NOR budeme musiet ziskat aspon bod s FIN alebo CZE.

// A tak si mozme zacat spievat odrhovacku: "Nech Boze da, nech Boze da..." :smt063
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Tomasito napísal:Hold, okrem vitazstva nad NOR budeme musiet ziskat aspon bod s FIN alebo CZE.

// A tak si mozme zacat spievat odrhovacku: "Nech Boze da, nech Boze da..." :smt063
staci bod? ja som myslel ze musime vyhrat 2 z 3 zapasov...
Innocence
VIP
VIP

Stačí bod, avšak za predpokladu, že Bielorusi prehrajú zvyšné dva zápasy a my porazíme Nórov. Vtedy by nám z dvojzápasu proti FIN a CZE stačil bod na postup.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Innocence napísal:Stačí bod, avšak za predpokladu, že Bielorusi prehrajú zvyšné dva zápasy a my porazíme Nórov. Vtedy by nám z dvojzápasu proti FIN a CZE stačil bod na postup.
len teraz nastáva otázka, cez koho pôjde ľahšia cesta - cez český komplex navyše česi majú kvalitný tím alebo cez fínov,ktorí vyzerajú v super forme?? no uvidíme- ja si myslím, že náš tím nie je zas až taký špatný, ale treba to konečne ukázať aj na ľade nielen v rečiach pred zápasom
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Nori nam vyrazne pomohli v boji o postup teraz len musime urobiť krok my
Innocence
VIP
VIP

Výrazne nepomohli, možno tak trošičku.. :roll:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Cesi sa tiez trapia Kanade je jedno kto hra proti nej ona valcuje vse...
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

veď keď Heatley dokopol korčuľou puk do brány im to už bolo za stavu 5:0 úplne jedno a to dosvedčuje že Kanada hrá s veľkou pohodou a nad Nórmi by sme mali vyhrať lebo minulý rok sme tuším vyhrali asi 5:1 alebo nejako podobne ale s Čechmi a Fínmi máme malé nádeje. :cry:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Jednoducho musime zabodovat proti finom alebo cechom, najlepsie vyhrat, ved ako chceme hrat o medaily ked budeme vyhravat len s timami ako su madarsko alebo norsko, jednoducho, je to na nas
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Hm tak ta Kanada tu tipujem na finale.. stale ostavame timom ktory dal najviac golov kanade...a ajked su vsetci skepticky verim zajtra nasim proti finom v dobry vysledok...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

kazdopadne to bude tazke a myslim ze mame vacsiu sancu s Finmi ako s Cechmi. Cesi prehrali 2 zapasy po sebe a len tazko si nechaju prehrat aj ten treti,navyse ked budeme hrat s nimi,tak nebude ani 24 hodin od zapasu s Finskom...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Sakra, škoda, že Nóri prehrali ten zápas s Bielorusmi. Podľa mojich výpočtov by mali pri zhodnom počte bodov postupovať Bielorusi pre víťazstvo zo vzájomného zápasu, však? Čiže nám nezostáva nič iné len vyhrať s Nórmi a aspoň remizovať (alebo) 1 zápas s Čechmi alebo Fínmi a spoliehať sa na to, že Bielorusi prehrajú...
Innocence
VIP
VIP

Pilifo napísal:Sakra, škoda, že Nóri prehrali ten zápas s Bielorusmi. Podľa mojich výpočtov by mali pri zhodnom počte bodov postupovať Bielorusi pre víťazstvo zo vzájomného zápasu, však? Čiže nám nezostáva nič iné len vyhrať s Nórmi a aspoň remizovať (alebo) 1 zápas s Čechmi alebo Fínmi a spoliehať sa na to, že Bielorusi prehrajú...
Presne tak, keď berieme do úvahy víťazstvo nad Nórmi, okrem toho musíme ukradnúť aspoň 1 bod Česku alebo Fínsku, pričom sa ešte musíme spoliehať, že tí porazia Bielorusov v riadnom hracom čase.. čiže šanca na postup je nízka. Včera pekný hokej Švédsko - Rusko, kopa gólov, rýchla hra, krása.. Dnes som zvedavý na našich.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Vsetci hovorite ze sanca je nizka, ale ako potom chceme byt najlepsi ked uhrat remizu s lepsimi timami sa nam zda vela, podla mna ked budu hrat nasi ako proti kanade, zlepsia oslabovky, nebudu sa zbytocne vylucovat tak mame sancu, s cechmi nam to tento rok ide vo futbale i hokeji, tak preco nie aj trz, myslim ze minimalne bod z tychto 2 zapasov je realny
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

DanielDevil napísal:Vsetci hovorite ze sanca je nizka, ale ako potom chceme byt najlepsi ked uhrat remizu s lepsimi timami sa nam zda vela, podla mna ked budu hrat nasi ako proti kanade, zlepsia oslabovky, nebudu sa zbytocne vylucovat tak mame sancu, s cechmi nam to tento rok ide vo futbale i hokeji, tak preco nie aj trz, myslim ze minimalne bod z tychto 2 zapasov je realny
Cesi maju teraz taky futbalovy tym ako my hokejovy takze to racej neporovnavaj :D
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

JumperAL napísal:Cesi maju teraz taky fotbalovy tym ako my hokejovy takze to racej neporovnavaj :D
alebo inak povedané- slovenská futbalová repre má už lepšie výsledky ako tá hokejová a podľa mňa aj lepšiu budúcnosť
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

fii tak cesi sa tiez velmi nevytiahli. osobne som zapas nevidel ale povedze mi. padlo vela golov v presilovkach?
Napísať odpoveď