dal som prebehnut nodom32 pc a naslo mi nejakych 20 podozrivych suborov....hodilo mi ich do karanteny kde som ich potom hned vymazal..hned natom som dal druhy krat prebehnut pc a naslo mi znovu tie iste len 3...ako zabranim aby sa nevracali naspat.
Nastav si hĺbkovú kontrolu, a daj skontrolovať celé PC. Keď niečo vymažeš z karantény, tak sa to vymaže aj z PC. Obnovovanie sa robí možnosťou Obnoviť.
Goten napísal:Nastav si hĺbkovú kontrolu, a daj skontrolovať celé PC. Keď niečo vymažeš z karantény, tak sa to vymaže aj z PC. Obnovovanie sa robí možnosťou Obnoviť.
Goten napísal:Ako ti písal Klo_b_asa tak prebehni PC ešte aj Spy botom alebo ad-aware. Vypni obnovenie systému, vymaž všetky body obnovenia a reštartuj PC.
je nutne mat aj spy bot alebo ad-aware ked v node mi hlada aj spyware...a co sa tyka obnovenia je lepsie ju mat vypnutu??
NOD ti moc nepomohol pri vymazaní toho spywaru, tak skus jeden s tých programov. Obnovenie systému je dobrá vec. Keď sa ti podarí odstrániť ten spyware, tak si ho znova zapni.
Prečítaj si túto tému: http://www.hojko.com/virus-na-d-v-syste ... 91980.html