Rapidshare za SMS
-
Dante3000rpm
Medium Star
Rapidshare za SMS
Pls neviete mi poradit nejaku stranku na ktorej by som si mohol formou sms kupit ucet na rapidshare? potreboval by som stiahnut 6 gb, je nejaka stranka pre slovensko?
Pozri sa na rapidzasms.cz. Majú tam cenník aj pre Slovensko.
-
Panzerfaust
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Účty na netload, filefactory, kobrashare či eurorapid sú ti k ničomu. rapidshare je asi jediný filehosting ktorý stojí za tie peniaze. Mal si si kúpiť premium tam a mal by si pokoj.bladeboy napísal:no neviem, mne to nefunguje, kliknem na odkaz a vyhodi mi 404 page not found a pri tom som si zacvakal za to
-
Wishmaster
Medium Professional
http://www.rapidko.net/cennik.php tato reklama je prave na lamkach
-
Panzerfaust
Expert
poslal si tam SMS a funguje, či je to len nejaký ďalší podfuk.Valman napísal:http://www.rapidko.net/cennik.php tato reklama je prave na lamkach
-
Panzerfaust
Expert
www.rapidzasms.cz jednoznacne, dobre ceny (hlavne na tie vacsie )
inak odporucam si kupovat ucet na cobrashare je tam uz dost vela uploadov a je to kvalitny filehosting
inak odporucam si kupovat ucet na cobrashare je tam uz dost vela uploadov a je to kvalitny filehosting
-
Panzerfaust
Expert
1200 sk nieje podľa teba za 200GB trošku veľa?Filipito napísal:www.rapidzasms.cz jednoznacne, dobre ceny (hlavne na tie vacsie )
Ja neodporúčam vôbec. Je tam jeden aktívny uploader. To si už radšej doplatím pár eúr a môžem mať plus účet na rapidshare.
-
Panzerfaust
Expert
No je tam dosť hier, s tým súhlasím. Ale na rapidshare máš oveľa lepší výber, jednu hru máš "uploadnutú" aj 5-10 krát tak že máš šancu si rozmyslieť, od koho budeš ťahať. A keď sa rozhliadneš napríklad po hudbe či filmoch, všetky sú uložené na rapidshare. Myslím si, že sa oplatí už investovať tých pár korún na poriadny filehosting.Filipito napísal:panzer , ale kazdu novu hru tam mas
Tak
ja som tiez robil prieskum nakolko nepotrebujem premium na tých par suborov co stiahnem a niesom ani velky downloader.
Vsetky tu spominane stranky som presiel poprepocitaval vynasobil a ako najlacnejsi mi visiel
Uz som sem raz pisal ale zamkli tu temu lebo som mal propagaciu tej stranky v podpise samozrejme zo svojim referalom
tym som chcel povedat ze je tam aj ref. system ak propagujes dostanes zadara 5 kreditov.
Ale hlavne je to ze po registracii som dostal zadara 2 linky co je 400MB ale pokial stiahnes cez nocne stahovanie vide to 3linky a teda 600MB
a u rapidzasms a smsrapid mi dali zadara iba 90MB co je samozrejme oproti tomuto dost rozdiel. za jednu sms dostanes 20 liniek to som pozeral ze je skoro vsade to iste ALE minirapid ma ze nocne stahovanie a za jednu sms vies v noci stiahnut az 26 suborov
co ma velmi potesilo.
Tolko moj postreh k týmto sluzbam a sory za ten referal v podpise
uz je odtstraneny.
ja som tiez robil prieskum nakolko nepotrebujem premium na tých par suborov co stiahnem a niesom ani velky downloader.
Vsetky tu spominane stranky som presiel poprepocitaval vynasobil a ako najlacnejsi mi visiel
Kód: Vybrať všetko
www.minirapid.skAle hlavne je to ze po registracii som dostal zadara 2 linky co je 400MB ale pokial stiahnes cez nocne stahovanie vide to 3linky a teda 600MB
Tolko moj postreh k týmto sluzbam a sory za ten referal v podpise