Palenie Vatry

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

na kopci je aj vietor malokedy v noci je bezvetrie a za druhe ten smrad a dym ide do vzduchu a pekne hore do oblohy nie meter nad zemou .......ciže necítiš nič ................a nvm ako u iných ale nas sa gumy davaju znuka po bokoch a ostatne sa vyplní ešte drevom a gumy sa dávaju tam preto aby ked sa roztopia aby sa pekne obalili okolo dreva a vatra potom dlhšie horela
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

nechce sa mi kopcit nicky, ale som Fuxxo nie fruxo. dik tomu, kto to poznamenal.

niekto spominal, ze mam sadnut na MHD. sry, ale v tomto malebnom zapadakove MHD nie je. fajcit fajcim a pravidelne :) znecistujem ovzdusie. Auto nemam...

pamatam si prispevok Gangyho - sedlacka zabava - presne tak!

niekto spominal razdie. by som ti drzal palce kamarat... ta vatra co je v mojom poste uplne prva, tak mala 9m vysku a 2,5 m dlzku strany. by som ta chcel vidiet ako by si zbieral to tvoje razdie... ano, breza hori vyborne aj mokra. ale ta breza musi aj niekde rast a tu v okoli brezy moc nie je :) my davame do vyplne okrem tych pneumatik smrekovu haluzinu a zvysne klatiky co ostanu... nikto sa nestazoval, ze by smrdeli pneu alebo co. to ze kazdy den fabriky vypustaju skodlive veci do ovzdusia to Vam nevadi? chodte pi*ov*** do nich a ked sa vam nepaci, tak sem nepiste.

na nasu vatru chodi aj primator, aj policajti a "smotanka" z nasej diery a nikto sa nestazoval. su radi, ze aspon raz za cas sa uskutocni podujatie, kde nie su steny, stoliky a kde nepotrebuju oblek. zato par PC gerojov to tu stale ofrfle.. no co s vama. kliknite mi K- otvorte si dalsie forko kde budete pindat na vsetko a pritom na vatre nikdy neboli, my si zapalime tu vatru a budeme vsetci spokojni :)

dym z pneumatik na nekazi zabavu. stale si sadame na severnu stranu vatry a odkial fuka vietor? zeby juho-juho-zapad? :D ale nie :) to je trosku plamen ked sa to poriadne rozhori a ked sa rozhori, tak sedime takych 15m od vatry a ides sa usmazit vo vlastnej stave.
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Teda posedenie pri vatre je fajn pohodička :) Ja sa na tom zúčastňujem pravidelne každý rok (u nás sa páli vatra 29. augusta, výročie SNP) Aj keď je blbé, že to mám spojené s tým, že už končia prázdniny no :lol: Ale je tam vždy super atmosféra, vynikajúci guláš :D a všetko čo k tomu patrí. Inak u nás do tej vatry tiež nedávajú pneumatiky, ale celá vetra je vyplnené kúskami driev a v tom sú napchané handry poliate horľavinou - konce sa zapália a postupne začne horieť celá vatra :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

A aj my sme sa rozhodli, že toho roku ideme páliť, blíži sa to (robíme zo štvrtka na piatok budúci týždeň), hodíte sem fotky svojej vatry? U nás to takto vyzerá zvnútra a zvonku nejak takto. Ešte trošku zväčšíme, vyplníme a môže sa páliť!
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ako kur*a hovorte si co chcete, ale davat pneumatiky do vatry je vidlactvo najhrubsieho zrna, a take nieco robia iba primitivi. ale kur*a ket je niekto taky primitivny a lenivy, ze je mu zatazko dotiahnut k vatre zo 20-30 vecsich suchych konarov akoze "razdie" tak potom nech si tam nosi a strka pneumatiky... boha na skautskych taboroch sme mali nejake tie vatry a tiez neboli mensie ako ta vasa a fachcalo to ja bez pneumatik a horlavin OMG :evil:
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

tiez nechapem preco tam je*ete tie pneumatiky... ked uz tak radsej poliat
naftou.. ale ked chcete dychat ten bordel z pneumatik tak je to vasa vec :)
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

brainwirm napísal:fruxo moj zlaty, ty mi nehovor ze vatra nejde bez dreva, bol som skaut, zazil som uz nejaky ten tabor, ktrory sa samozrejme bez vatry neobisiel, ale pneumatiky sme tam teda ozaj nikdy nedavali. hovori ti nieco pojem razdie? tak tym ket vatru vypchas, tak drevo moze byt aj nevimake mokre, ale ak z dvoch stran strcis faklu, neni sance zeby to nehorelo ;-) a nehovor mi ze v lese razdie neje. este som nevidel les, v ktorom by nebolo razdie, ci ihlicnaty, alebo listnaty. dokonca aj v tyzdnovych lejakoch je vlese dost sucheho razdia ano aj na taku velku vatru. ale ket je niekto lenivy vidlak, aj pneumatiky su mu dobre.
tak tak... to tam rovno nemuseli ani drevo davat, ved pneumatiky horia aj same... :cry:
Napísať odpoveď