Vzdialenosť vo Vašich vzťahoch
-
luculiiik
Light Star
Moja reakcia na úvodnú otázku: Mala som vzťah na diaľku, žiaľ, vydržal len 10 mesiacov. (rozišli sme sa z iného dôvodu, než diaľka)
Vek? Hmm...ten rozdiel vo veku bol dosť veľký. No, na veku nezáleží.
Aspoň v našom vzťahu to tak platilo. Ak sa nenahneváte, nebudem konkretizovať. 
Vždy dochádzal on za mnou približne 120 km (Nitra - V. Zlievce) a trvalo mu to cca hodinku a 50 minút. Ako dopravný prostriedok využíval svoje autíčko.
Ja by som šla za mojou láskou trebárs aj na Mesiac. Veď čo človek nespraví, keď je zamilovaný až po uši?
Vek? Hmm...ten rozdiel vo veku bol dosť veľký. No, na veku nezáleží.
Vždy dochádzal on za mnou približne 120 km (Nitra - V. Zlievce) a trvalo mu to cca hodinku a 50 minút. Ako dopravný prostriedok využíval svoje autíčko.
Ja by som šla za mojou láskou trebárs aj na Mesiac. Veď čo človek nespraví, keď je zamilovaný až po uši?
-
matuska_103
Novice
-
Začiatok Konca
Professional
Ja v lete 18, ona v lete 19.
Zase za takú diaľku to nepovažujem.
Býva v dedine vzialenej asi 12- 15 km. Na bicykli som to zmákol za 20 min. Autobusom cca 20 min. Motorkou o niečo kratšie.
Stretávame sa takmer každý deň, alebo vždy, keď to ide... sme spolu dva roky a dva mesiace. Zatiaľ je to myslím si skvelé...
Zase za takú diaľku to nepovažujem.
Býva v dedine vzialenej asi 12- 15 km. Na bicykli som to zmákol za 20 min. Autobusom cca 20 min. Motorkou o niečo kratšie.
Stretávame sa takmer každý deň, alebo vždy, keď to ide... sme spolu dva roky a dva mesiace. Zatiaľ je to myslím si skvelé...