Abrakadabra
Kuzla a iluzie
Kuzla a iluzie
Caute, takze chcel by som sa spytat, ci ovladate nejake jednoduche "kuzla" (ci uz s kartami,zmiznutie mensich veci a pod.) Strasne rad by som sa chcel nejake triky naucit. Hladal som uz aj na nete, ale vacsinou je vsetko pisane v anglictine a s tym mam problemy. Ak nieco ovladate mohli by ste to tu aj uverejnit pre ostatnych. Alebo ak niekto ma s kuzlenim nejaku vtipnu prihodu, mohol by ju tu napisat...
Abrakadabra
Abrakadabra
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tych sposobov je viacej.joejoe napísal:jaj to viem aj ja.... napriklad si vyberia kartu povies mu nech si ju tam vlozi a ty si zapamatas tu kartu nad nou . zamiesas to tak aby si mal tie 2 karty pri sebe a potom len davas..... ak bol nad tou kartou kral tak len vykladas a ked je kral potom ide ta karta ktoru si vybral
no ja to robym inac obrazok na karte neni vytlaceni presne z jednej strany je vecia medzera od obrazka ako z druhej a jednoducho ich pak zoradis on si potiahne tu kartu ty ju otocis zamiesas a hladas ktroja je prehodena xDjoejoe napísal:jaj to viem aj ja.... napriklad si vyberia kartu povies mu nech si ju tam vlozi a ty si zapamatas tu kartu nad nou . zamiesas to tak aby si mal tie 2 karty pri sebe a potom len davas..... ak bol nad tou kartou kral tak len vykladas a ked je kral potom ide ta karta ktoru si vybral
o mozes miesat skladat kelo chces xD