Kuzla a iluzie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Deco
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kuzla a iluzie

Príspevok od používateľa Deco »

Caute, takze chcel by som sa spytat, ci ovladate nejake jednoduche "kuzla" (ci uz s kartami,zmiznutie mensich veci a pod.) Strasne rad by som sa chcel nejake triky naucit. Hladal som uz aj na nete, ale vacsinou je vsetko pisane v anglictine a s tym mam problemy. Ak nieco ovladate mohli by ste to tu aj uverejnit pre ostatnych. Alebo ak niekto ma s kuzlenim nejaku vtipnu prihodu, mohol by ju tu napisat...
Abrakadabra :D
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Moj triedny robi take zaujimave veci, miznu lopticky, menia sa karty a tak. :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ak si pozries Big Bang Theory S02E20, tak tam robi Howard Wolowitz perfektny trik. Stoji za to!
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

do farebneho pohara das spongiu tej istej farby ako pohar a pak nalejes vodu a otocis

potom viem este s kartami ale to by som ti musel aj foto asi urobyt ale keby si poprosil xD ( jedna sa o to ze one si vybere kartu a ty ju najdes)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

jaj to viem aj ja.... napriklad si vyberia kartu povies mu nech si ju tam vlozi a ty si zapamatas tu kartu nad nou . zamiesas to tak aby si mal tie 2 karty pri sebe a potom len davas..... ak bol nad tou kartou kral tak len vykladas a ked je kral potom ide ta karta ktoru si vybral
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

joejoe napísal:jaj to viem aj ja.... napriklad si vyberia kartu povies mu nech si ju tam vlozi a ty si zapamatas tu kartu nad nou . zamiesas to tak aby si mal tie 2 karty pri sebe a potom len davas..... ak bol nad tou kartou kral tak len vykladas a ked je kral potom ide ta karta ktoru si vybral
Tych sposobov je viacej.
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

joejoe napísal:jaj to viem aj ja.... napriklad si vyberia kartu povies mu nech si ju tam vlozi a ty si zapamatas tu kartu nad nou . zamiesas to tak aby si mal tie 2 karty pri sebe a potom len davas..... ak bol nad tou kartou kral tak len vykladas a ked je kral potom ide ta karta ktoru si vybral
no ja to robym inac obrazok na karte neni vytlaceni presne z jednej strany je vecia medzera od obrazka ako z druhej a jednoducho ich pak zoradis on si potiahne tu kartu ty ju otocis zamiesas a hladas ktroja je prehodena xD

o mozes miesat skladat kelo chces xD
Napísať odpoveď