mu uz racej nepis on strhava hned karmu a hlasi prispevkyTomáško napísal:OMG to vobec nevies ako zacat rozhovor si ko**t alebo cosi??
NAsiel si si peknu babu na nete omg:D:D
typujem ze mas 11 rokou a ked si taky debil aj tak ta chciet nebude.....![]()
Ako začať rozhovor s babou
Re: Ako začať rozhovor s babou
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Hotwire
Addict
a ona len meni hesielko za hesielko co?_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať![]()
![]()
posli jej nahe fotky tvojej segry a mozno ti da aj fotky z albumu ze sa mozes UrObQaaaaaaat
/edit: triple: sak je toho plny azet...
-
triple
Guru wannabe
hh ale ako dobre ovládaš ako to fungujeSchYzo napísal:a ona len meni hesielko za hesielko co?
posli jej nahe fotky tvojej segry a mozno ti da aj fotky z albumu ze sa mozes UrObQaaaaaaatboha na toto som uz pristary...
SchYzo// ved iba podpichnutie - joke
-
porsche997
Light Expert
-
The Calvin
Star
-
Krueger98x
Amateur
-
pesinko2468
Expert
poviem ti to rovno: nemas sancu_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať![]()
![]()
-
FX4087
Medium Expert
náhodou ja som sa zoznámil so svojou priateľkou na pokeci a ide nám to už pekné 2 rokyAxelik.m napísal:este mi povec ze pokec a lehnem xD
-
audiotrack
VIP
to je asi to najhoršie čo môže byť.Gepid napísal:Ja skúsim napísať niečo normálne
Začni ahoj!
Potom pokračuj so správou: Ako sa máš. Keď sa ťa opýta: A ty? Povedz, že na hovno, niečo si vymysli prečo sa máš zle a máš debatu na večer. To vás zblíži a bude
ludia si uvedomte ze to co ste tu napisali na to by vam neodpovedala ani jedna.. 50% bab ma v profiloch ze neodpisuju na rp ktore zacinaju len ahoj. ja si myslim ze hned v prvej rp musite niecim zaujat a tieto navody su fakt dost trapne... (a ano pisal ze ju spoznal na nete, preto hovorim o azete, kedze predpokladam ze ide prave o ten)