pozvanka na TorrentLeech.org
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
toto tu nikoho nezaujima,aspon si mal napisat,kde a akoCOYOTxyz napísal:Na TL sa da dostat aj zadara ... len musite vediet hladat.
Ja co som mal zatil pozvanky som rozdal zadara. Ale nikto neda pozvanku len tak, ked niekto napise takuto poziadavku. Najprv som to skusal aj ja takto a nedostal som ju. Je to zbytocna namaha.
Prosim o pozvanku. Zarucujem aktivnu ucast a prispievanie aj seedovania.
Som regnuty na demonoide, hd-club , hd-torrents, super-torrents, vsade ratio nad 5 a uploadnute minimalne 40 GB. Ak mate niekto volnu pozvanku viem ze su vzacne ale ja ju stopercentne vyuzijes. dakujem moc. mail: [email protected]
Som regnuty na demonoide, hd-club , hd-torrents, super-torrents, vsade ratio nad 5 a uploadnute minimalne 40 GB. Ak mate niekto volnu pozvanku viem ze su vzacne ale ja ju stopercentne vyuzijes. dakujem moc. mail: [email protected]
pozvanka
Nasla by se hodna duse ktera by mi poslal pozvanku na TORRENTLEECH ? Na [email protected] moc dikiiiikyyy
pls keby niekto mohol nech pošle aj mne jednu pozvanku na [email protected] dakujem vopred. 
-
lace
Novice
prosim pozvanku na torrentleech
poprosil by som niekoho o pozvanku na torrentleech..zial nemam ziadnu pozvanku ktoru by som mohol ponuknut poslat mi juj moztete na [email protected]
ak ma niekto pozvanku na TL tak by som poprosil... mam fibernet upload 4Mb/s a uploadovat mozem vpodstate stale 
-email:[email protected]
-email:[email protected]
-
hornblower
Light Professional
Mal som 2 roky acc na revoTT ale kedze som dlhooo nebol na revoTT tak mi zrusli acc tak nemam kde tahat torrenty, preto by som vas poprosil o pozvanku:
[email protected]
[email protected]
-
W0Lf
Expert
Ak vie niekto ako sa da kupit pozvanka ?
poprosim info na [email protected]
poprosim info na [email protected]
-
funThomasik
Light Star
zdravim..
nenajde sa niekto, kto by mi poslal jednu pozvanku na torrentleech.org?
moj email je [email protected]
dakujem vopred
nenajde sa niekto, kto by mi poslal jednu pozvanku na torrentleech.org?
moj email je [email protected]
dakujem vopred
-
hornblower
Light Professional
celkom dobra stranka http://zamunda.net/ rychly down/up 2Mb/s je tam dobry matros /novy, stary, hd filmy/ jediny problem su komenty v azbuke nakolko je to nejaky bulharsky tracker jedine co mozes hodnotit podla smailikov 
registracia sa otvara zatvara v zavisloti od neaktivnych uzivatelov
registracia sa otvara zatvara v zavisloti od neaktivnych uzivatelov
PROSIIIIIIIIIIM o pozvanku na torrentleech barz barz prosim , na mail [email protected] ...... vopred ďakujem
tu je moj upload , by som uploadoval jak drak , aj cez noc by som kludne nechaval prosiiiiim uaaaaaa
tu je moj upload , by som uploadoval jak drak , aj cez noc by som kludne nechaval prosiiiiim uaaaaaa
-
tom.tom11
Star
neposle mi niekto pozvanku na torrentleech alebo hd-bits? Upload nieje problem
mam 15-25Mb/s ......Aktivita ista....Ak sa najde dobra dusa mohli by ste mi to poslat na [email protected] Dakujem pekne
pls kto by mi poslal pozvanku mam good uplaod a kopec volneho casu kedze skola konci a brigada ziadna tak sa nechem nudit moj mejl [email protected] dakujem ak by sa niekto nasiel
poslana.. riesene cez ICQ.. pisem len ak by ti ju este niekto chcel poslatkazo napísal:Nemá niekto pozvánku na TL alebo SCC? Na predaj alebo na výmenu..Nejako sa dohodneme..Ak máte tak sa mi ozvite cez SS alebo na icq..Ďakujem
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2009, 17:11 )
mam volnu pozvanku kto ma zaujem nech pise... len serioznym userom.. -- uz nemam