Aku tlaciaren v sucastnosti
Aku tlaciaren v sucastnosti
Idem kupovat nejake multifunkcne zariadenie a neviem sa rozhodnut. Ma to byt do 60€. Prosim poradte vdaka
laser urcite nie (prilis drahy
) rozmyslam nad CANON PIXMA MP-190, ma 4 naplne
Cartridge CANON PG-30 čierna (pigment black)
Cartridge CANON PG-40 čierna (black)
Cartridge CANON CL-31 farebná FINE
Cartridge CANON CL-41 farebná
a neviem, ci ak mi dojde nejaka farebna napln, a ak ju nevymenim, ci bude ciernobielo tlacit bez problemov
a neviem, ci ak mi dojde nejaka farebna napln, a ak ju nevymenim, ci bude ciernobielo tlacit bez problemov
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mno mna moja blba EPSONka nepustila dalej mi to vyhadzovalo ze neni zlta ci aka a kvoli tomu som nemohol tlacitdrotko napísal:laser urcite nie (prilis drahy) rozmyslam nad CANON PIXMA MP-190, ma 4 naplne
-
audiotrack
VIP
áno, dá. Záleží však od tlačiarne, možno tam budeš musieť mať cartridge vsunutý aj keď je prázdny. Dokonca môžeš tlačiť čiernobielo bez čiernej farby (čierna sa bude namiešavať z farebných, ale to ťa výjde dosť draho)drotko napísal:a ako to je ked mi dojde nejaka farba. Da sa dalej tlacit v pohode aj napr. bez chybajucej farebnej naplne???
HP Cartridge CC640EE čierna 300 - 12.78 € (385 Sk)MP4-24 napísal:presne tak EPSON ma neskutocne drahe cartridge ale o to kvalitnejsie...
HP je u mna jednoznacna volba cena/vydrz/kvalita...
CANON Cartridge CLI-8BK - Čierna - 10.23 € (308 Sk)
EPSON C13T071140 čierna - 10.64 € (321 Sk)
ten "neskutočne drahý cartridge" stojí približne rovnako ako všetky iné
HP sa zopsil a to riadne, tie ich ubohe cartridge a ich cena, nikdy viac. Dve mam uz za sebou. Canon mp520, mp610 to su velmi vyhodne volby. Oddelene cartridge a hlavne obrovske a lacne.MP4-24 napísal:presne tak EPSON ma neskutocne drahe cartridge ale o to kvalitnejsie...
HP je u mna jednoznacna volba cena/vydrz/kvalita...
-
audiotrack
VIP