vista - problem ( suuurne )

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pegasusss
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

vista - problem ( suuurne )

Príspevok od používateľa pegasusss »

cawte , prosim vas mam jeden problem , dostal som notebok aby som tam dal nejake veci , teda som tam chcel dat ISO subory a teda k tomu som musel dat aj alcohol , ale ako som ho nainstaloval , tak ho resetlo a furt ked ma nabehnut vista - teda OS , tak vyhodi modru obrazovku a pise :

A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer .

Tak dufam ze neni nic poskodene , a chcem tam dat , teda preinstalovat vistu ale newm ako lebo ju mam v druhom compe ale ako cez bios nastavit aby instalovalo z USB-cka ??? za radu thx a K++

// este jedna vec , skusal som tam dat XP - cko a ked som dal enter ako ci chcem instalovat alebo opravit alebo ukoncit tak som dal instalovat a vyhodilo mi tabulku ze neboli najdene ziadne pecne disky ???? nechapem , este pred tym vsetko slapalo ????
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asterix3691 »

PO 1. windows sa z USB neda isnstalovat . pPO 2 . skus ist cez nudzovi rezim odinstalovat alkohol . . Ak chces preinstalovat system a mas vystu tak . START , POMOC A TECHNICKA PODPORA , tam si najdi OBNOVIT PVOVODNE NASTAVENIA . klikni na to a vyber . vratit PC do cias a nastaveni od vyrobcu . klikni na to . Resetne ti PC ak mas bios nastaveny dobre tak ti to samo spusti ak nie tak si to nastav alebo ak mas este vistu v PC ze Particiu ako su original vysti tak daj instalaciu z HDD. Pochopil si ak nie skusim este nieco pomôct
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

asterix3691 napísal:PO 1. windows sa z USB neda isnstalovat .
jj neda, netrep :wink: Tu sa neda a tu tiez nie
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

uz som skusal vsetko ,, a konecny dosledok je taky , ze som ho dal naspat a on si ho uz da asi do opravay , lebo nedostal k nemu original vistu instal ... ale inak thx
steve75
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa steve75 »

ale vtom noťasi by mala byť záloha Visty :!:
skús cez klávesovú skratku napr HP majú F11 a spustíš reinstal
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

na kamosovej wiste to spravilo tiez ten blue screen museli dat reinstall a ked sme reinstalli tak bolo poho ale radsej tam daj Demon tools
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

bohuzial stretol som sa s tym aj ja ked nainstalovanie alcoholu vyvolalo BSOD. odporucal by som nainstalovat daemon tools lite ktory s podporou visty nema problem, dokonca podporuje win 7 -> http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads a to druhe ze ti neslo je sposobene tym ze v instalacii xp nie su zahrnute ovladace (SATA) pre tvoj disk, bud si ich tam vlozis sam,alebo stiahnes si nejaku verziu xp-cka so SATA ovladacmi
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

Dj-XxX napísal:na kamosovej wiste to spravilo tiez ten blue screen museli dat reinstall a ked sme reinstalli tak bolo poho ale radsej tam daj Demon tools
prvý krát s tebou súhlasím K+!!!deamon lite určite problém vyrieši.mimochodom nie všetky alkohol verzie majú problém s podporou. :wink:
Napísať odpoveď