Zdravim,
mam problem s prasknutim krytu notebooku pod pantom pri baterii. Prasklina sa spravila beznym otvaranim a zatvaranim notebooku a stale sa zvacsuje.
Notebook bol kupeny 11.3.2008 takze este je v zaruke. Pokusal som sa to zalepit ale neuspesne. Dalsi problem je ze stitok na ktorom je seriove cislo na dolnej strane NB je zosuchany a cislo je necitatelne. Krabicu uz nemam.
Je mozne zistit seriove cislo niekde inde?
Bude mi v takomto pripade uznana reklamacia?
Je mozne prasknutu cast vobec vymenit?
Dakujem
Vzhladom na velkost fotografii mi nejdu pridat do prilohy tak davam odkazy:
///obrazky pridavajte do priloh, ked su velke, tak ich zmensite
ASUS notebook - prasklina
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze keby si ten notebook zaniesol na reklamaciu hned ako si na to prisiel, tak ti to aj uznaju, ale ked si cakal, este si sa to pokusal sam zlepit tak ti to uz podla mna nezoberu, ale nadej umiera posledna, za pokus nic nedas
to mas ako ked sa ti zacne odliepat podrazka na topankach pokusis sa ju zlepit a nepodari sa ti to a az potom ides na reklamaciu
Inak ako ta mohlo napadnut ze ti to udrzi nejake lepidlo??? ked tam povoluje v podstate pevny jeden odliatok umeleho obalu ako to asi udrzi lepidlo? heh asponze si to nelepil lepkami
to mas ako ked sa ti zacne odliepat podrazka na topankach pokusis sa ju zlepit a nepodari sa ti to a az potom ides na reklamaciu
Inak ako ta mohlo napadnut ze ti to udrzi nejake lepidlo??? ked tam povoluje v podstate pevny jeden odliatok umeleho obalu ako to asi udrzi lepidlo? heh asponze si to nelepil lepkami
-
makaveli
King
tak ja si myslim, ze su tu este moznosti.. podla serioveho cisla komponentu (napr. seriove cislo procesoru alebo dosky), by sa malo dat zistit seriove cislo laptopureznick napísal:Je mozne zistit seriove cislo niekde inde?
- No vela moznosti nemas pokial je stitok zosuchany a krabica vyhodena... keby si vedel aspon seriu...
krabicu ti netreba.. reklamacia by bola uznana isto, keby si to nelepil, takto ti to uznat nemusia, kedze si do toho zasahoval
-
viper1993
Medium Professional
zatial som nijako nepokrocil ale rozhodujem sa ci to poslat original do ostravy alebo si nechat poslat nahradny diel napriklad z tadialto
Neviete kolko by to mohlo trvat keby to dam rovno tam do Asus servisu?
A este keby to poslem bez serioveho cisla?
//autoeditácia príspevku ( 11 May 2009, 14:45 )
prave som zistil ze seriove cislo je aj na baterke takze jeden problem odpada
Neviete kolko by to mohlo trvat keby to dam rovno tam do Asus servisu?
A este keby to poslem bez serioveho cisla?
//autoeditácia príspevku ( 11 May 2009, 14:45 )
prave som zistil ze seriove cislo je aj na baterke takze jeden problem odpada
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Na baterke? A si si istý, že je to SN notebooku a nie tej baterky?viper1993 napísal:prave som zistil ze seriove cislo je aj na baterke takze jeden problem odpada
A pri reklamácii budeš potrebovať aj nejaký dodací list, alebo niečo podobné. A na tom zvykne byť napísané aj sériové číslo...
-
makaveli
King
ked som chcel pred par rokmi reklamovat ja moj asus, nevedel som najst blocek, tak som sa informoval mailom priamo v ostravskom asuse.. odpisali mi, ze mozem dat reklamovat aj bez blocku, ale v tom pripade sa ako zaciatko 2 rocnej reklamacnej lehoty berie datum, kedy odisiel ten notebook od nich na velkoobchod myslim.. potom som ale blocek nasiel, tak neviem povedat, ako to je presneJaJeNiektoIny napísal:A pri reklamácii budeš potrebovať aj nejaký dodací list, alebo niečo podobné. A na tom zvykne byť napísané aj sériové číslo...