mladeznicka palenka
-
qwerty-xyz
mladeznicka palenka
No vcera v noci som bol na diskoteke a potom som si dal s kamaratom cestu smerom do hypertesca kde sme si kupili rohliky a salamu a zjedli sme to na zastavke, no a na pitie som si kupil toto co je na fotke lebo som nevedel co to je tak som chcel skusit. Stalo to 50 sk. Chutilo to super, ako malinovka - bola tam citit vodka. Takze k teme, obsah alkoholu tam bol 5%. Ja osobne by som tento napoj vyrabal aj na SR za podstatne lacnejsi peniaz a schvalil to nejako zakonom aby to mohli pit deti pod 15 rokov co si o tom myslite? podla mna sa z toho neda opit, (teda moj subjektivny nazor) ale zabavit by mozno nejakej 14 ke po siestich flastickach v horucave na diskoteke zabavilo . Len cisto uvazujem ze ci by to nebolo mozne predavat, ja ani neviem ci sa to detom vobec predava, lebo ja mam roky nato aby mi predali hocico tak sa tym nezaoberam len ma to napadlo pri tych ranajkach o druhej rano.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: mladeznicka palenka
Zaujímavé zajtra idem do Tesca,kúpim a poviem ako to chutilo no...
ale vyzerá to ako džús 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
som za, schvalene! 
a co ako? je milionpatsto veci, ktore sa na slovensku nevyrabaju..taketo malinovecky ako smirnoff ice, bacardi breezer a pod zachvilu najdes vsade, neboj sa
hmm..podstatne lacnejsi peniaz? necele 2eura za toto?? a opit sa z toho teda urcite da..
a schvalme rovno zakon, aby sa to podavalo detom cez velku prestavku na zakladnych skolach..
a co ako? je milionpatsto veci, ktore sa na slovensku nevyrabaju..taketo malinovecky ako smirnoff ice, bacardi breezer a pod zachvilu najdes vsade, neboj sa
hmm..podstatne lacnejsi peniaz? necele 2eura za toto?? a opit sa z toho teda urcite da..
a schvalme rovno zakon, aby sa to podavalo detom cez velku prestavku na zakladnych skolach..
-
Mrk
Professional
neviem co to je, nemal som to, ale schvalovat toto pre deti pod 15 rokov je pekny BULLSHIT...ked sa chcu opit tak sa opiju, ale aby mohli legalne niekde na disco chlastat bez zabran...
a k tomu, ze sa z toho neda opit ? pivo ma podobny obsah alkoholu a dokazem sa spit pod obraz bozi...takze dalsia blbost
a k tomu, ze sa z toho neda opit ? pivo ma podobny obsah alkoholu a dokazem sa spit pod obraz bozi...takze dalsia blbost
-
qwerty-xyz
Mrk napísal:neviem co to je, nemal som to, ale schvalovat toto pre deti pod 15 rokov je pekny BULLSHIT...ked sa chcu opit tak sa opiju, ale aby mohli legalne niekde na disco chlastat bez zabran...
-
qwerty-xyz
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
DeFeAt
Medium Professional
cotihrabe 
aj keby si neviem akym zazrakom vyrabal za 1,5 eura, tak 6 flasiek pre tebou zmienenu 14tku ju vyjde na 9 eur, za co si moze kupit 3 poldeci absolutky a este jej vyjde na kofcu a pivec
a asi este nieco..
a to predavanie detom..NIE..
neviem preco, naco, aky je z toho uzitok.. to by si mohol rovno predavat pivo od 15tich nie? blbost..
aj keby si neviem akym zazrakom vyrabal za 1,5 eura, tak 6 flasiek pre tebou zmienenu 14tku ju vyjde na 9 eur, za co si moze kupit 3 poldeci absolutky a este jej vyjde na kofcu a pivec
a to predavanie detom..NIE..
neviem preco, naco, aky je z toho uzitok.. to by si mohol rovno predavat pivo od 15tich nie? blbost..
-
qwerty-xyz
Point napísal:inac ta ruka vyzera na uplne nabuchaneho 90 kiloveho typka co jazdi na bicykli 100km kazdy den.. ale no offence
//autoeditácia príspevku ( 02 May 2009, 21:03 )
Key5ers0ze napísal:qwerty-vidis a mozno ti este funguje ten alkohol zo vcerajskaja by som bol za to, aby sa to vo vacsom mnozstve predavalo v baroch. je to prijemne pitie na zakoncenie noci.
To s podavanim pre decka je vsak jednoducho blbost..
//autoeditácia príspevku ( 02 May 2009, 21:06 )
stejko napísal:no vyrabat to nejak mozes,ale urcite to nepredaju detom.vsak aj pivo ma velmi male percento,a da sa s neho opit,sice pri velkej snahe,ale da sa.
dpc qwerty, ty si bol odkojeny na vodke, rozpravkovosti a stupidite asi, vsak?
chces davat oficialne alkohol DETOM pod 15? ked 95% ludi nevie pit ani ked ma 18? vies ako malo ludi sa najde takych co si vedia povedat kedy im staci? a ty vymyslas taketo? ved by sme mali ulice plne ozratych kktkov a piciek za bieleho dna, lebo je to sladke, dobre to chuti a da sa to pit na galony.... skus sa konecne nad sebou zamysliet raz.... alebo najst niekoho kto ti riadne oje*** hlavu o nejaku skalu a nasledne skusi v tvojej prazdnej palici najst aspon kusok mozgu.,,,
chces davat oficialne alkohol DETOM pod 15? ked 95% ludi nevie pit ani ked ma 18? vies ako malo ludi sa najde takych co si vedia povedat kedy im staci? a ty vymyslas taketo? ved by sme mali ulice plne ozratych kktkov a piciek za bieleho dna, lebo je to sladke, dobre to chuti a da sa to pit na galony.... skus sa konecne nad sebou zamysliet raz.... alebo najst niekoho kto ti riadne oje*** hlavu o nejaku skalu a nasledne skusi v tvojej prazdnej palici najst aspon kusok mozgu.,,,
-
qwerty-xyz
cital tu niekto aj ostatne moje prispevky? ci ste sa len chytili toho prveho aby ste ma mohli drbat?Fabo napísal:qwerty zase ta chytaju blbe napady? Zober nejakeho 14rocneho rachetika do krcmy, vylej donho 2 desiatky a bude mat akurat dost...
legalne predavat alkohol detom DO 15to by mali policajti radost, bolo by koho do zachytky zbierat...