Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
tak ale zase ani nic nepokazi
pri synchronizacii si nechaj urobit backup a potom smelo nainstaluj novy FW
a btw: ak tu pozna niekto tu amatersku hru "Mravci" na PC tak odporucam hru Strongholds, uplne ten isty princip len viac prespekulovane
na appulo je aj link
a este aby som nezabudol, na iphone je neskutocne peckovy klon GTA 1 ktory sa vola Car Jack Streets, grafika a ovladanie su bozske, hned je vidiet aka paradna featurka je ten multitouch
a btw: ak tu pozna niekto tu amatersku hru "Mravci" na PC tak odporucam hru Strongholds, uplne ten isty princip len viac prespekulovane
a este aby som nezabudol, na iphone je neskutocne peckovy klon GTA 1 ktory sa vola Car Jack Streets, grafika a ovladanie su bozske, hned je vidiet aka paradna featurka je ten multitouch
s najvacsou pravdepodobnostou 8-12 juna, tj na WWDC http://developer.apple.com/WWDC/
a k tej voicemail: jedine co ma napada je alternativny spravca kontaktov
a k tej voicemail: jedine co ma napada je alternativny spravca kontaktov
-
Kemper_LoL
Expert
- Kontaktovať používateľa:
na iphone je predinstalovane Google maps, je to perfektne a zatial ma to vzdy doviedlo vsade kam som chcel lepsie ako moje mio. Nie je to navigacia turn by turn ale zobrazi ti to cestu a stale zobrazuje tvoju lokalitu takze presne vies kam mas ist.
Pokial viem robia sa aj ine softy a pocul som nieco o Garmin pre iphone ale zatial som s nicim takym do styku neprisiel. Bezny tomtom a igo atd je stavany na os windows CE, iphone je OS X
Pokial viem robia sa aj ine softy a pocul som nieco o Garmin pre iphone ale zatial som s nicim takym do styku neprisiel. Bezny tomtom a igo atd je stavany na os windows CE, iphone je OS X
-
Kemper_LoL
Expert
pozor na vec: google maps ide len pri pripojeni na net ak nepocitam cast mapy ktora uz bola nacitana, takze ako offline navigacia dokazu momentalne fungovat len s jailbreakom (tam existuje aplikacia na offline navigaciu)
samozrejme po prichode OS 3.0 to bude ine kafe, spominany sygic bol uz parkrat prezentovany, takze by mohol prist dost rychlo
samozrejme po prichode OS 3.0 to bude ine kafe, spominany sygic bol uz parkrat prezentovany, takze by mohol prist dost rychlo
-
D!eSel_78
Star
sila zvyku, midomi som nikdy nenainstaloval... Shazam ma peknu ikonu, odkaz na youtube, odkaz na iTunes Store, obcas odkazy na diskografiu interpreta atd., ale ako vravim, neviem, co ma midomi, Shazam mi sediMP4-24 napísal:oco je lepsi?
-
MP4-27
Guru wannabe
tak to su potom tie iste aplikacie skoroD!eSel_78 napísal:sila zvyku, midomi som nikdy nenainstaloval... Shazam ma peknu ikonu, odkaz na youtube, odkaz na iTunes Store, obcas odkazy na diskografiu interpreta atd., ale ako vravim, neviem, co ma midomi, Shazam mi sedi