Prosim pomoc...Samsung Omnia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Phoenix155
Novice
Novice

Prosim pomoc...Samsung Omnia

Príspevok od používateľa Phoenix155 »

Cavte chalani... prosim pomozte mi...mam omniu...a dnes som ju chcel celu precistit..co som aj spravil ale po znovu poskladani....ma display len 256 alebo menej farieb...a neviem co s tym...skusal som aj znova flashnut...prosiiiim pomozte
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

:roll: naco sa do toho montujes ked to nevies ...a nehovor ze to vies kedye si takto dopadol. No ked flash nepomaha tak skus jedine to zase rozobrat a pozret sa ci si vsetko spravne zapojil.
Phoenix155
Novice
Novice

Arkaz napísal::roll: naco sa do toho montujes ked to nevies ...a nehovor ze to vies kedye si takto dopadol. No ked flash nepomaha tak skus jedine to zase rozobrat a pozret sa ci si vsetko spravne zapojil.
nevravim ze to viem...ja len som sa pozeral po nete...a vsetkym to islo super...tak som sa rozhodol aj ja....a uz som skusal vsetko rozpojit a zapojit a nic....ale nechapem..akoto ze ked prepalim romku ze sa to neopravi...ved ta nahra vsetko nove...tak by to malo ist nie?
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ano malo by to ist v tom pripade keby to bola chyba software-u. Ale ankolko toto vyzera na Hardware-ovu chybu tak treba hladat problem tam. Ako som povedal. Pozri sa na konektor displekja ci je poriadne zapojeny. Ak ako a nejde moze byt poskodene LCD. cize treba nove.

EDIT:/ a ak reagujes na posledny prispevok nemusis citovat ;)
Phoenix155
Novice
Novice

ale nerobil som nic take ze by mala byt chyba hardwaru....vsetko krasne som zrobil podla navodu...ziadna chyba.....vrrrrrrrr.jake mam nervy
Napísať odpoveď