aj ked sa nejedna o FPS, ale sposoby mojich cinov, + znasania nasledkov a prezivanie nejakych "citovych" chvil, tak velmi som sa vzil do role svojich hlavnych postav v Planescape Torment, ci Baldur's Gate. Z FPS? Neviem, vsetko to beriem ako postavicky na dialkove, kde obvykle necinim podla vlastneho presvedcenia, ale podla toho ako mi to tvorcovia hry nadesignovali.
KoCi napísal:Z FPS? Neviem, vsetko to beriem ako postavicky na dialkove, kde obvykle necinim podla vlastneho presvedcenia, ale podla toho ako mi to tvorcovia hry nadesignovali.
som na tom podobne, zatial jedina hra, kde som sa vzil do postavy bol SW KOTOR
FALLOUT 3 do tejto postavi som sa vžil asi najviac lebo som mal v rukach osudy mnohich ludi a mohol som sa rozhodovať ako s nimi naložim (napr. rozhovor s panom Burke v megatunde ked po mne žiadal odpalenie nuklearnej bomby a tym padom vyhladenie celeho mestečka) tieto chvile ma prinutili rozmyšlať o svojim konanim a jeho nasledkami.
potom ešte Operacia Fleshpoint:Resistance. Partizanska vojna proti ruskym okupantom.
Rozhodne to bola a JE pecka od Black Isle: Icewind Dale... jedno ktorý diel, všetky majú parádnu atmosféru a to spolu s množstvom užitočných aj nepodstatných detailov dáva dokopy úžasný celok. Icewind Dale sa nehraje, ale prežíva