Spotreba vw 2.3 benzín 4motion
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spotreba vw 2.3 benzín 4motion
Vie mi prosím niekto zistiť spotrebu tohto chlapca? Som cez mobil a tak sa k tomu neviem ľahšie dopracovať. Dik za pomoc...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... 4motion nieje full-time ... 4x4 je v takychto autach zalozene na pouziti medzinapravovej spojky Haldex, alebo diferencialu so zvysenou svornostou - vacsinou Torsen .... konkretne podla motoru to bude asi Prasat VR5 B5 - teda pouzity bude medzinapravovy Torsen T-2 -> -> teda az ked zacne preklzovat jedna naprava tak pripoji druhu ... to je take 4x4 ze pod ma mrdat, to pomoze mozno tak v snehu ale inak na ceste sa auto bude spravat pri beznej jazde uplne rovnako ako klasicky Pašík ... a kedze je to part-time 4x4, tak to spotrebu nijak zasadne neodlisuje od rovnakeho auta bez 4motion
...
-
RATZINGER666
Darca
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
-
Francek
Star
radsej nieco take: http://subaru-impreza.autobazar.eu/20-gx-id841227.html
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak ta spotreba kombinovane neni az taka vysoka na ten motor ! ! ! ... a kto chce oje*** (citaj fór moušn) mat, musi jej dat zrat ! ! ! ...
a uz len preto ze ti niekto tvrdi ze je to permanentny fšechnohrab, by som toho cloveka poslal do hada a nekupil od neho ani gumove rohoze do auta, nie tak auto
a uz len preto ze ti niekto tvrdi ze je to permanentny fšechnohrab, by som toho cloveka poslal do hada a nekupil od neho ani gumove rohoze do auta, nie tak auto
-
RATZINGER666
Darca
no ja to vidim tak ze byvaly majitel tejto super "stvorkolky" vyuzival jej "potencial" naplno a pri bruseni vymolov bruchom a krizeni kasne v hornej dolnej dostal diferak dobre napicˇu a dopadlo to tak ze svornost sa uz bude dat oznacovat iba ako za uplnunordkapp_pb napísal:a uz len preto ze ti niekto tvrdi ze je to permanentny fšechnohrab
hmm alebo to bude nejaky kruty performance tuning??