MS 2009 v hokeji
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
očakáva sa od nich hrať hokej. Či sú výsledky alebo nie, to je už iná vec. To že sme prehrali by mi nevadilo keby aspoň niečo hrali. Ale ako tu niekto písal, tak košice, slovan alebo skalica by podali lepší výkon. Veď oni si nevedia ani presne nahrať a hrať hurá systémom* na majstrovstvách je smiešne
*podstatou hurá systému je nahodiť puk do predu a hurá za nim
-
Misuliatko
Expert
presne....hraci si sami priznali ze nehrali srdcom a ze aj to zavazilo na vysledkukali520 napísal:A co sa ocakava? Ja som od nich ocakaval aby sa zachranili a udrzali v A kategorii a to dosiahli takze mozme byt spokojny.
A k tomu srdcu a bojovnosti, darmo tam nechaju srdce a bojvnost, hraci su jednoducho slabi.
Raz jeden nemenovany trener na margo predvedenej hry povedal ze: "ako mam urobit omeletu ked nemam vajcia."audiotrack napísal:očakáva sa od nich hrať hokej. Či sú výsledky alebo nie, to je už iná vec. To že sme prehrali by mi nevadilo keby aspoň niečo hrali. Ale ako tu niekto písal, tak košice, slovan alebo skalica by podali lepší výkon. Veď oni si nevedia ani presne nahrať a hrať hurá systémom* na majstrovstvách je smiešne
Hadam nebudem ocakavat dobry hokej od toho nasho hracskeho potencialu.
-
pesinko2468
Expert
-
Sagittarius
Guru
-
Geogomeogo
Light Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
tu mozme vidiet ako presny su nasi hraci(surovy chcel trafit tycku a nie hlavu:D)radek21 napísal:Surový si vybil zlosť na Halákovi [VIDEO]
-
tomasito13
Star
no zomremradek21 napísal:Surový si vybil zlosť na Halákovi [VIDEO]
-
t0m4s3
Admin
Majstrovstva dopadli presne podla mojich ocakavani, hanba hanbuca, ktora verne odzrkadluje momentalnu uroven Slovenskeho hokeja. Dovrsila by to iba remiza s Madarskom, od ktorej tiez nebolo moc daleko. Dakujem chlapci, o nic som opat tento rok neprisiel! A teraz rychlo do B-kategorie, hrat so seberovnymi.
No neviem, či si Bielorusi zaslúžili postup do štvrťfinále. Povedal by som, že ani naši si ho nezaslúžia, ale Bielorusi svojou totálnou obrannou betonárskou hrou ešte 2 - krát menej. Však tí nehrajú hokej, ale iba čakajú medzi červenou a svojou modrou, všetko vyhadzujú, sem - tam idú do protiútoku, dajú 1 šťastný gól v každom zápase a potom už iba betónujú, čo sa dá. To bolo vidieť aj na konci zápasu a aj v ich poslednej presilovke. Som z nich znechutený a dúfam, že im Rusi dajú aspoň desinu
To už by som postup doprial skôr Dánom alebo Nórom ako Bielorusom, tí by určite predviedli krajší a útočnejší hokej
To už by som postup doprial skôr Dánom alebo Nórom ako Bielorusom, tí by určite predviedli krajší a útočnejší hokej
-
tomasito13
Star
sory ale ked sa pozriem na to video je mi na smiech, ked sa hrac ani do tycky nevie strafit a pri*ebe nasmu brankarovi po hlave, slovensky hokej ide dole to sa neda popriet ale plakat nebudemSmarton napísal:tomasito13, podla mna to nie je na smiech... toto je vizitka Slovenska pred celym svetom... Nemam slov, mne osobne sa pozera tazko na to, ako sa nam cely svet smeje...