To je tvoj problem, ze si stastny, ked sa niekto ma zle. Neviem, co by si spravil, keby si mal homosexualne sklony? Pozri sa aj na druhu stranu mince, nie len na tu svoju jednu stranu. Len sa vzi to roly, keby si bol ty homosexualom. Napis mi, ako by si sa citil, keby ta vsetci naokolo odsudzovali za nieco, co nemozes a tak si sa narodil. Je zle to v sebe potlacovat a tvarit sa neprirodzene. Preco? Co je to za zivot utapat sa vo vlastnych myslienkach a hrozivo dopredu sa pozerat ako zareaguju ini. Zase, preco? Ako by si to vnimal ty? Nikto by ta nemal rad len koli tomu, ten kto by z tych 30 ludi mal neutralny vztah k homosexualom, by radsej nic nepovedal a nechal si svoj nazor pre seba, lebo by bol oznaceny tiez aj ked nepravom za "buzika a teplosa" len preto, ze suhlasi s tebou. t.j. homosexualom. Zase zdoraznujem, ze je to priklad, tu sa clovek musi stale opakovat...masterrr napísal: Ich problemom su oni a tie ich analne hry, inak by neboli najvacsimi prenasacmi AIDS na Slovensku![]()
a ty Les si zas cely happy ze mozes ukazat na Slovensko aka je to stale diera, ale neboj, ved sa sa pozri tu na fore homosi skoro nikomu nevadia, niesi rad? a su tu aj taky hrdinovia ako ob3l1x co by homosom aj modre z neba zniesol tak vidis, ze to nie je az take zle..
Aky mate nazor na homosexualov?
Toto neznasam. Tieto prirovnanie keby som to, keby som bol tamto, keby som bol na ich mieste..
A pritom je to vzdy sku**** jednoduche. KEBY SOM BOL HOMOS. TAK BY SOM NEBOL ZAROVEN TYM CO SOM TERAZ BOL BY SOM bu*ik A MOZNO BY SOM BOJOVAL AJ ZA SVOJE TEPLE PRAVA
ale to nic nemeni na tom ze by som ostal pravom odsudenia hodny uchyl
comprende?
Homosexualita je proste len dalsia sexualna uchylka ako je aj pedofilia a ine. Nie je to nic na co moze byt clovek hrdy (Gay Pride Parade wtf??), nic co by sa malo brat ako prirodzene.

A pritom je to vzdy sku**** jednoduche. KEBY SOM BOL HOMOS. TAK BY SOM NEBOL ZAROVEN TYM CO SOM TERAZ BOL BY SOM bu*ik A MOZNO BY SOM BOJOVAL AJ ZA SVOJE TEPLE PRAVA
Homosexualita je proste len dalsia sexualna uchylka ako je aj pedofilia a ine. Nie je to nic na co moze byt clovek hrdy (Gay Pride Parade wtf??), nic co by sa malo brat ako prirodzene.
toto mala byt akoze reakcia na to, ze medzi homosexualmi je najviac AIDS nakazenychLes napísal:To je tvoj problem, ze si stastny, ked sa niekto ma zle.
-
mastermind
VIP
Bomba ! To su argumenty ako repa! Ako pokracovanie napis ako sa ta hnusna homosexualita da vyliecit a aj nobelovku Ti daju.Sheep napísal:Nespraval by som sa k nemu inak ale zivot homosexualov nema napln.Teda ak mam deti tak ich vychovam a chcem aby sa aj oni vydali/ozenili a mali vlastne rodiny mali plnohodnotny zivot.Co uz u homosexualov nieje mozne.A to aby nieje homosexuali vyhcovali deti tiez nieje moc dobre lebo dieta potrebuje aj mamu a otca.Nepotrebuje 2ch otcov alebo 2 mamy takze to som tym chcel povedat.Aj to sa stava u malo homosexualnych parov.Teda homosi sa povacsine len prechadzaju po meste cely zivot a rozpravaju ako sa maju radi ale ich zivot nema napln.A to je len chyba homosexualov ze v tom vidia zmysel zivota.
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
To hej, ale podpisat sa vie aj pravak aj lavak, no splodit dieta dokaze len muz so zenou, tak tu netrep sprostosti...cert napísal: Kazda choroba sa da liecit, ale homosexualita je iny druh sex. orientacie.
Napr. niekto je lavak a niekto je pravak - kto z nich je chory? No predsa ti lavaci ved su mensina!
Ale to je presne o tom! Kvoli jednej banalite, podla mna ucelovej, odsudzujes inak beznych ludi. Niezeby deti boli banalita, ale je to znacne ubohy argument(schopnost rodit deti).tomexx napísal: To hej, ale podpisat sa vie aj pravak aj lavak, no splodit dieta dokaze len muz so zenou, tak tu netrep sprostosti...
Vysvetli mi ako asi 3% neplodiaca mensina ovplyvni vacsinovu spolocnost.
-
tomexx
King
Tak ako je neviem, ale podla mna nie je schopnost normalneho paru splodit dieta banalita... Okrem toho neviem skade beres tie cisla...cert napísal:Ale to je presne o tom! Kvoli jednej banalite, podla mna ucelovej, odsudzujes inak beznych ludi. Niezeby deti boli banalita, ale je to znacne ubohy argument(schopnost rodit deti).
Vysvetli mi ako asi 3% neplodiaca mensina ovplyvni vacsinovu spolocnost.
Ano je to banalita, ked z celej komplexnosti cloveka vyberies - schopnost rodit deti a navyse je tato sex. mensina velmi mala a nema moznost porodnost ovplyvnit.tomexx napísal: Tak ako je neviem, ale podla mna nie je schopnost normalneho paru splodit dieta banalita... Okrem toho neviem skade beres tie cisla...
Ak sa dobre pamatam v TA3 alebo v tlaci boli taketo percenta.
-
tomexx
King
1. Podla mna sex a plodenie deti spolu suvisa viac nez dost.cert napísal:Ano je to banalita, ked z celej komplexnosti cloveka vyberies - schopnost rodit deti a navyse je tato sex. mensina velmi mala a nema moznost porodnost ovplyvnit.
Ak sa dobre pamatam v TA3 alebo v tlaci boli taketo percenta.
2. Celkovu porodnost ovplyvnuje vsetko, co s nou suvisi - tak ako vsetko ostatne. (vsetko suvisi so vsetkym).
3. To percento sa mi nezda...
1. Sex nie je len na plodenie deti.tomexx napísal: 1. Podla mna sex a plodenie deti spolu suvisa viac nez dost.
2. Celkovu porodnost ovplyvnuje vsetko, co s nou suvisi - tak ako vsetko ostatne. (vsetko suvisi so vsetkym).
3. To percento sa mi nezda...
2. Vina nejakej minimensiny za svetovy trend (vyspele krajiny) klesania polulacie sa mi zda absurdna. Inak, to co gayovia neurobia, by si mal nadrobit
3. google > vyhladat pomer homosexualov percento = vysledok z nezavisleho zdroja
-
tomexx
King
1. Napisal som nieco take??cert napísal:1. Sex nie je len na plodenie deti.
2. Vina nejakej minimensiny za svetovy trend (vyspele krajiny) klesania polulacie sa mi zda absurdna. Inak, to co gayovia neurobia, by si mal nadrobit(v ramci hesla: ked to niekto flaka, niekto to musi dorobit).
3. google > vyhladat pomer homosexualov percento = vysledok z nezavisleho zdroja
2. Nadrabat mozes ty...
3. Pozrem to...
-
programator
Medium Star
-
berija111
Light Professional
Podla mna homosexualny kamarat moze byt vernejsi ako heterosexualny!Neberte ludi podla ich sexualnej orientacie je to ich volba ako by vem bolo keby bolo zle byt hetero??by sa vam vysmievali od namyslenych nackou by ste dostali.Ako by vam bolo?Je to nieco neprirodzene homosexualita ale su to tiez ludia a berte ich aky su!