Sony Ericsson M600i - porada
Sony Ericsson M600i - porada
caute, takze mam taku ponuku, vymeni svoj fon nokia 6120 classic za tento sony ericsson. ma ho niekto, ste s nim spokojny? cital som uz na nete, ale tak chcel by som osobnejsie od uzivatela popisat co a ako. ako funguje dotykovy displej a tak dalej, nejake rady a pod.. zajtra by som ho mal menit, tak cim skor
dik
ja mam m600 a som snim spokojny,aj ked to wifi by niekedy bodlo,ale co uz.fotak ma na mobile absolutne netrapi,premna je na mobile zbytocny...moze byt aj 100megovy. co sa chybiciek tyka,tak na slnku moc na displeji neuvidis a ak by si chcel pustat viac aplikacii naraz,tak ta asi obmedzi ram-ka. trochu pomohol novsi firmver, po spusteni ma fon volnych cca20mb ram.ja si nechavam aplikacie otvorene,lebo trosku trva ich otvaranie,no ked su uz otvorene tak ich prepnutie/zapnutie je ok,da sa nato zvyknut. ak by to bol preteba problem tak chod do se p1,ale ak nie,tak m600 je dobra volba. uz ho nejaky cas pouzivam a tak skoro neplanujem jeho vymenu
predpokladam, ze v teme M600i sa bavime o M600i a nie o iPhone... konkretne o teme iphone pre UIQ... ak nahodou stale nezaploFilipito napísal:ja len doplnim ze iphone temy neexistuju(teda legalne) nei neake jailbreaknute
M600i je kktina najhrubsieho zrna, nechcel by som (ano, mal som to), p990i to je uz ina rec, i ked rozmermi tiez nevynika
za 6120 by som nemenil urcite
mne staci to, ze to ma UIQ
dalsich moze odradit absencia fotaku, absencia wi-fi (naco mi je potom qwerty? leda ak by som pisal 30 sms denne)
mne tieto dovody stacia (nemam wifi = netreba mi dotykovy displej, netreba mi qwerty)... niekto pisal, ze pre manazerov, ktori maju vo firme zakazane telefony s fotakom, tak to pochopim (no wifi tam chyba tak ci tak)
jedno male plus je vsak to, ze to nie je velka tehla a celkom sadne do ruky
dalsich moze odradit absencia fotaku, absencia wi-fi (naco mi je potom qwerty? leda ak by som pisal 30 sms denne)
mne tieto dovody stacia (nemam wifi = netreba mi dotykovy displej, netreba mi qwerty)... niekto pisal, ze pre manazerov, ktori maju vo firme zakazane telefony s fotakom, tak to pochopim (no wifi tam chyba tak ci tak)
jedno male plus je vsak to, ze to nie je velka tehla a celkom sadne do ruky
ok...ale:uiq je podla mna dopohody,jednoduchy a prehladny,aj aplikacii je nanho dost.kazdemu ale sedi ine,niekomu vyhovuje wm,niekomu staci obyc fon,otom sa nebudeme hadat
co sa fotaku v mobile tyka, tak to vobec nemusim,na take fotrky sa neda spolahnut. a wifi-no ano,skoda ze chyba,ale zatial si nepripadam nejako obmedzovany,mam net v mobile a dopohody. qwerz klavesnica sa vzdy hodi,nacokolvek,uz by som fon bez qwertz nechcel a m600 ju ma podla mna super tak ako aj dotykovy displej
bez wifi je dotykac s qwerty aj ked iba polovicnou nanic, kym nemas datovy pausal .... nic siahodlhe tam pisat nebudes a ak aj hej bude to vrazda .... je to iba na rychle spravy + nejake ICQ ... konstrukcne ak to bude ako moja byvala W950i SE tak v poho, ani raz nevrzla a kryt baterky drzal tak fest ze som to poriadne nevedle dat dolu
.... ovladanie v pohode, ale casom sa rozchodi koliesko tak ide lahsie ...
osobne by som ho asi nemenil, skor by som ho predal a dosetril si na nieco ine s wifi, teraz je toho plno .... nejaka n95 alebo ak chces s qwerty a nokiu (co neviem) tak E60/61/61i/71 ... E71 mam a spokojnost .... len je trosku drahsia ... alebo mas lacnu variantu E63 ktora ma slabsi fotak a je hrubsia a nie tolko kovu, no cena je viac nez dobra ...
osobne by som ho asi nemenil, skor by som ho predal a dosetril si na nieco ine s wifi, teraz je toho plno .... nejaka n95 alebo ak chces s qwerty a nokiu (co neviem) tak E60/61/61i/71 ... E71 mam a spokojnost .... len je trosku drahsia ... alebo mas lacnu variantu E63 ktora ma slabsi fotak a je hrubsia a nie tolko kovu, no cena je viac nez dobra ...
nemyslim si,ze dotykac bez wifi je nanic,nech uz je to na akomkolvek zariadeni a nie len na fone, predsalen sa mi lepsie ovlada cez dotykac ako cez klavesnicu,ale to je asi o zvyku...no m600 si bez dotykaca neviem predstavit. a qwerty je tiez o pohodli,m600-vka ma dobru klavesnicu a ze by bola bez wifi nevyuzita...hmmrackom napísal:bez wifi je dotykac s qwerty aj ked iba polovicnou nanic, kym nemas datovy pausal .... nic siahodlhe tam pisat nebudes a ak aj hej bude to vrazda .... je to iba na rychle spravy + nejake ICQ ...
//autoeditácia príspevku ( 05 May 2009, 16:45 )
som veru s m600 spokojny,uplne,premna je to super fon,aj ked to wifi by mozno trosicku bodlo,no ked neni nevasmejo napísal: k tej M600vke - ked si s nou spokojny tak super, pre mna je to maximalne nedokonaly a nedorobeny telefon