Zistila som, ze moj notebook ignoruje urcite zariadenia a niektore idu bez problemov.
Ked napojim cez USB napalovacku, tak CD normalne nacita, alebo ked tam pichnem adapter s datovou kartou, tak internet sa rozbehne tiez bez problemov, ale co sa tyka mobilov, mp3 prehravacov a tiez SD kariet, totalna ignoracia. Vobec sa neukaze ta tabulka, kde sa pyta, ktoru akciu chcem vykonat a ked otvorim tento pocitac, tak tam nezobrazuje ziadne pridavne zariadenia. A tiez mp3-ky nenabija.
Pred tym mi to nerobilo. Da sa s tym nieco spravit?
Dik
Problem s USB prepajanim
skus ci to robi aj ked je na nabijacke
notebook nieje v siet istale a ide z baterky tak mozu byt porty slaboprudove
ak mas viac ako jeden port (rata sa aj ten kde je pripadna mys/klavesnica/ine HID), tak skus vsetky poodpajat a zapojit len dane zariadenie
skus dane zariadenie na normalnom (desktom/miditower/bigtower) PC v porte kde vies ze funguju silnoprudovem zariadenia
- ak ano bud skus napajany hub do portu alebo pohladaj taky ten kabel, pre externe disky to byva co sa to pripaja na dva USB porty, jeden je komplet a z druheho to betrie len napajanie, ak z tej citacky ci co to potrebujes kabel trci natvrdo a nemas moznost dat tam takyto skus pozret ci existuje daco ako zlucovatc portov - opak HUBu, vrazis to na 2 porty a z toho ide len jeden silnoprudovy
notebook nieje v siet istale a ide z baterky tak mozu byt porty slaboprudove
ak mas viac ako jeden port (rata sa aj ten kde je pripadna mys/klavesnica/ine HID), tak skus vsetky poodpajat a zapojit len dane zariadenie
skus dane zariadenie na normalnom (desktom/miditower/bigtower) PC v porte kde vies ze funguju silnoprudovem zariadenia
- ak ano bud skus napajany hub do portu alebo pohladaj taky ten kabel, pre externe disky to byva co sa to pripaja na dva USB porty, jeden je komplet a z druheho to betrie len napajanie, ak z tej citacky ci co to potrebujes kabel trci natvrdo a nemas moznost dat tam takyto skus pozret ci existuje daco ako zlucovatc portov - opak HUBu, vrazis to na 2 porty a z toho ide len jeden silnoprudovy
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak som to skusala zapojit, ked bol notebook na nabijani a nic. Ani mobil, ani mp3. Uplne ich ignoruje. A tiez som skusala dokola vsetky USB porty, nic sa nedialo. Zaujimave ale je, ze ked zapojim adapter/HUAWEI/ so simkou, tak tam neni problem, internet funguje.
A skusala som mp3 aj telefon aj SD kartu na dalsich 2 notebookoch a tam to ide hned bez problemov.
K PC som neskusala napajat, lebo sa k ziadnemu momentalne nedostanem.
Asi sa poobzeram pomaly po tom kabli, ci hube, co si hore pisal.
Mobil sa da ako tak s bluetooth a nabijackou, ale s MP3 a fotakom je to horsie.
A skusala som mp3 aj telefon aj SD kartu na dalsich 2 notebookoch a tam to ide hned bez problemov.
K PC som neskusala napajat, lebo sa k ziadnemu momentalne nedostanem.
Asi sa poobzeram pomaly po tom kabli, ci hube, co si hore pisal.