Prvé auto
Prvé auto
Zdravim! Chcel by som sa poradit ohladne kupy auta pre cerstveho vodica
Mam rozpocet okolo 6tis-7tis Eur. Rozmyslal som nad nejakym hatchbackom s dieslovym motorom, kludne aj 3 dverovy, ved to kupujem pre seba a nie preto aby som vozil druhych
Ale tak spat k teme, celkom mi padol do oka peugeot 206, ma dieslovu 1.4TDI a v danej cene sa da z bazaru dostat s klimatizaciou, ABS, radiom a airbagmi. Nejake skusenosti s tymto autom alebo rady do akeho ineho vozitka investovat? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ford Fiesta
Toyota Yaris
Mazda 2
Fiat grande Punto
Mitsu Colt / Swift
... viac co by som zvazoval ma nenapada ... ale isiel by som asi do fiesty a swiftu tie su na rozdiel od ostatnych aspon pozeratelne
hlavne nebrat Polo, Fabiu, C3, 206 tam su tie 1,4 dechty tragicke
uvadzam auta porovnatelne s 206 .. jak aj vacsie tak Ford Focus, toyota Corolla a pod.
.. skoda sa zatial konretne rozpisovat o kazdom ...
Toyota Yaris
Mazda 2
Fiat grande Punto
Mitsu Colt / Swift
... viac co by som zvazoval ma nenapada ... ale isiel by som asi do fiesty a swiftu tie su na rozdiel od ostatnych aspon pozeratelne
hlavne nebrat Polo, Fabiu, C3, 206 tam su tie 1,4 dechty tragicke
uvadzam auta porovnatelne s 206 .. jak aj vacsie tak Ford Focus, toyota Corolla a pod.
.. skoda sa zatial konretne rozpisovat o kazdom ...
-
Point
Professional
skor by som sa opytal kolko km najazdis.. dalej by som sa bal drahsieho servisu na diesli.. dobre..spotreba je 5.5 .. na hociakej 1.4 spravis spotrebu 6-7l pri normalnejk jazde.. to je rozdiel 30-60sk .. ake vzdialenosti chces jazdit? kratke? dlhe..ked spominas mesto..mam pocit, ze kratke.. tam sa tiez diesel oplati menej.. netreba sa nechat zlakat "malou spotrebou" ..
ece k nordkappovi..(sry ked som ta skomolil) .. vyhnut sa 1.4 polu? mozes mi k tomu napisat par viet? mam vyhliadnute jedno polo 1.4 44kw .. do mesta podla mna ako stvorene..
ece k nordkappovi..(sry ked som ta skomolil) .. vyhnut sa 1.4 polu? mozes mi k tomu napisat par viet? mam vyhliadnute jedno polo 1.4 44kw .. do mesta podla mna ako stvorene..
Peugeot ani zadarmo, to bude dlhsie v servise ako u teba 
Tu mas tabulku spolahlivosti: http://www.reliabilityindex.co.uk/tophu ... 9010848601
Inak ja by som s tymto rozpoctom bral Mazdu mx-5, tuto generaciu: http://mazda-mx-5.autobazar.eu/16i-id869183.html
Male, pekne, rychle a vela ludi toto auticko chvali aj z hladiska jazdnych vlastnosti
Tu mas tabulku spolahlivosti: http://www.reliabilityindex.co.uk/tophu ... 9010848601
Inak ja by som s tymto rozpoctom bral Mazdu mx-5, tuto generaciu: http://mazda-mx-5.autobazar.eu/16i-id869183.html
Male, pekne, rychle a vela ludi toto auticko chvali aj z hladiska jazdnych vlastnosti
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
isiel som s FI 1,4 TDI 55kw teda rovnaky motor ako je v pole ... skus si predstavit nevyhodu HTP a nevyhodu TDI PD ... 3 valcovy motor so vstrekovanim PD .. to je strach na druhu ... vrci to ako traktor, pocitovo to trase autom a vykony som teda nepostrehol nijak podstatne lepsie ako pri papierovo slabsej felicii 1,3 Mpi ... spotreba bola stale na urovni 5,x litra .. dalsia vec konkretne k polu - je to VW - na to co to auto ponuka bude predrazene az strach, diely tiez nebude mat najlacnejsie na trhu (aj ked ich u nas jazdi dost takze to nebude taka kriza) ... a konecne preco sa to vola polo? lebo je to len take polovicne auto .. citil som sa v tom stiesnene a to som iba priemerne vysoky ... spolahlivostou tiez zrovna neoslni (ale ani neurazi) ...
... ale principialne ak ti nevadi ramus a vibracie tak asi nespravis zivotnu chybu
... ale principialne ak ti nevadi ramus a vibracie tak asi nespravis zivotnu chybu
-
Point
Professional
mno ak toto bolo cele mne .) tak ja som urcite nemyslel 3valec ..mame doma fabcu htp a to naozaj nie.. mal som na mysli polo z 96..1.4 benzin..hrncekov len o 2 menej ako 6 valecnordkapp_pb napísal:isiel som s FI 1,4 TDI 55kw teda rovnaky motor ako je v pole ... skus si predstavit nevyhodu HTP a nevyhodu TDI PD ... 3 valcovy motor so vstrekovanim PD .. to je strach na druhu ... vrci to ako traktor, pocitovo to trase autom a vykony som teda nepostrehol nijak podstatne lepsie ako pri papierovo slabsej felicii 1,3 Mpi ... spotreba bola stale na urovni 5,x litra .. dalsia vec konkretne k polu - je to VW - na to co to auto ponuka bude predrazene az strach, diely tiez nebude mat najlacnejsie na trhu (aj ked ich u nas jazdi dost takze to nebude taka kriza) ... a konecne preco sa to vola polo? lebo je to len take polovicne auto .. citil som sa v tom stiesnene a to som iba priemerne vysoky ... spolahlivostou tiez zrovna neoslni (ale ani neurazi) ...
-
DeFeAt
Medium Professional
kamarat mal ponuku na pouzivanu A4ku, 2003jka za 7 500eur, kupovana na SR..
ak by si silno chcel, mozem sa opytat na tu ponuku, ci je to aktualne a tak.. mozno nieco take by sa naslo aj v nejakom bazare, ak by si mal zaujem, zrazit niekde cenu a tak
A4ka neni velka, velmi slusne povozenie, kvalitka, ved je to audi : )
ak by si silno chcel, mozem sa opytat na tu ponuku, ci je to aktualne a tak.. mozno nieco take by sa naslo aj v nejakom bazare, ak by si mal zaujem, zrazit niekde cenu a tak
A4ka neni velka, velmi slusne povozenie, kvalitka, ved je to audi : )
-
makaveli
King
fakt je to od PSA Peugeot..? teraz som pozeral technicak a v polozke vyrobca motora je FORD-WERKE AG, DEU..Shark NX napísal:nordkapp Fiesta ma 1.4TDCi od PSA Peugeot
Cize aj Peugeot 206 s 1.4HDi moze brat.
inak tiez s fiestou 1,4 TDCi spokojnost.. najazdenych zatial cca 70 tisic, rocnik 2004, zatial ziadny problem, akurat minuly rok ku koncu leta prestala chladit klima, este sme to nedavali do servisu, tak neviem povedat, co s tym je, ale to je zatial jedina chybicka.. a pri jazde ked ides sam, mimo mesta, mimo dialnice sa da dostat pod 5 litrov
-
Shark NX
Addict
makaveli jop ... Hodim fotku.
Inac ohladom tej Klimy ... Fordom po cca 4-8rokoch (Podla pouzivania) odchadza Elektricka spojka kompresoru Klimatizacie. Cize tam moze byt problem ... Ja som bol navstivit servisneho Technika v Trnave a povedal ze moja potiahne este cca Rok ... Mam novsiu seriu cize mala by dlhsie vydrzat.
Uvidime. V kazdom pripade to nie je draha zalezitost.
Inac ohladom tej Klimy ... Fordom po cca 4-8rokoch (Podla pouzivania) odchadza Elektricka spojka kompresoru Klimatizacie. Cize tam moze byt problem ... Ja som bol navstivit servisneho Technika v Trnave a povedal ze moja potiahne este cca Rok ... Mam novsiu seriu cize mala by dlhsie vydrzat.
Uvidime. V kazdom pripade to nie je draha zalezitost.
Audi A3 hatchbag 1.9 TDI? podla mna by si sa mal zmestit. akurat som vystupil z A3 ale 1.6i a ak by to kamarat predaval, tak to hned kupim... male, rychle, slusne akceleruje... akurat auticko pre cerstveho vodica
oproti auta Opel Tigra tam mas miesta a miesta... lebo do toho ked som si sadol (ja "mysacia vaha") tak som nevedel ci si vykladat nohy na pedale alebo kerovat 
-
triple
Guru wannabe
a čo tak takéto niečo?
http://volkswagen-golf.autobazar.eu/19- ... 02965.html
tieto golfy boli jeden cas vysoko v kurze u lopkarov, nevies ako je to teraz? idu uz len 5kove 6kove ?triple napísal:a čo tak takéto niečo?