Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
kali: tak to si ma potesil, stym tvarom, tuku moc nemam, takze by to mohlo mat nieco do seba...takze to je len problemom chemicky upravovanych kreatinov, nie monohydratu, dalsie plus...no to je vec co ma od toho odadza, s akne som mal problemy pomerne dlho, pelt mam citlivu, takze je viac ako iste ze by ju to podrazdilo...
defeat: pri gainery ma odradza relativne velke mnozstvo sacharidov, cize potencialne zvysenie mnozstva tuku v tele, takze som skor rozmyslal o kvalitnom proteine, bol by tam vyrazny rozdiel?
tak ja stmy planujem zacat ked budem mat na to vsetko cas, cize v pripade pravidelneho treningu a pestrej stravy doplnenej proteinom, by to s najvacsou pravdepodobnostou ostalo?
ten karnitin ma zaujimal ztoho dovodu ze som cital o kombinovani s kreatinom...
este som pocul, ze kreatin pomerne silne zatazuje oblicky je to pravda?
a mate niekto skusenosti s HMB ? lebo sa mi zda az neuveritelne co slubuje reklama, nabratie sily, objemu, rysovanie...
defeat: pri gainery ma odradza relativne velke mnozstvo sacharidov, cize potencialne zvysenie mnozstva tuku v tele, takze som skor rozmyslal o kvalitnom proteine, bol by tam vyrazny rozdiel?
tak ja stmy planujem zacat ked budem mat na to vsetko cas, cize v pripade pravidelneho treningu a pestrej stravy doplnenej proteinom, by to s najvacsou pravdepodobnostou ostalo?
ten karnitin ma zaujimal ztoho dovodu ze som cital o kombinovani s kreatinom...
este som pocul, ze kreatin pomerne silne zatazuje oblicky je to pravda?
a mate niekto skusenosti s HMB ? lebo sa mi zda az neuveritelne co slubuje reklama, nabratie sily, objemu, rysovanie...
hovorim ze sa zvacsi ale len dovtedy dokym uzivas kreatin ked prestanes opat bunka hydratovana az tak nebude a tym nebude ani taka velka a tym padom mas to iste co si mal predtym, mozno nejake percento navyseColdRain napísal:nemas pravdu, kreatin ma aj anabolicky ucinok, kedze dostatocna hydratacia bunky ulahcuje vstrebavanie bielkovin a podporuje bunecny rast, to znamena ze bunka sa aj zvacsi aj naplni vodou, ztoho mi logicky vypliva ze sa sval aj zvacsi nie len nafukne
//autoeditácia príspevku ( 26 Apr 2009, 14:26 )
to si pocul dobreeste som pocul, ze kreatin pomerne silne zatazuje oblicky je to pravda?
Co by som ja dal za trochu tuku na tele, ked uz tak sa mi nahromadi na bruchu, ale aj to som schopny pri normalnom(nenapchavani sa) stravovani a zopar telocvikov za kratku dobu zhodit.
K tomu kreatinu, neziaduce ucinky suvisia aj so sposobom uzivania vacsinou.
Hlavne musis pit vela vody, inac ti moze byt zle, napr. bolest hlavy, niekto ma z toho zaludocne problemy a bacha na oblicky, aj tam mozu vzniknut problemy ojedinele.
Kreatin taha vodu do svalov, cize po vysadeni to vystis, ale ak sa dobre stravujes tak ti nejake kilecka zostanu. Keby si po vysadeni o vsetko prisiel asi by to nebol jeden z najpopularnejsich suplementov.
K tomu kreatinu, neziaduce ucinky suvisia aj so sposobom uzivania vacsinou.
Hlavne musis pit vela vody, inac ti moze byt zle, napr. bolest hlavy, niekto ma z toho zaludocne problemy a bacha na oblicky, aj tam mozu vzniknut problemy ojedinele.
Kreatin taha vodu do svalov, cize po vysadeni to vystis, ale ak sa dobre stravujes tak ti nejake kilecka zostanu. Keby si po vysadeni o vsetko prisiel asi by to nebol jeden z najpopularnejsich suplementov.
caute, chcem sa spytat ako je najlepsie rozdelit partie do treningu 4x tyudenne pre Vysoko objemovy trening
Cvicim v Pon/ Uto/Stv/Sob
1. a)Trening A. Hrudnik, ramena, Triceps, Brucho
b)Trening B: Nohy, Chrbat, Biceps, Brucho
toto formou A/B/A/B Na kazdu partiu ma 2 cviky
alebo:
2.a)Hrudik,triceps
b) Nohy,brucho
c)Ramena, Trapezy
d) Chrbat, biceps, predloktie
Cvicim v Pon/ Uto/Stv/Sob
1. a)Trening A. Hrudnik, ramena, Triceps, Brucho
b)Trening B: Nohy, Chrbat, Biceps, Brucho
toto formou A/B/A/B Na kazdu partiu ma 2 cviky
alebo:
2.a)Hrudik,triceps
b) Nohy,brucho
c)Ramena, Trapezy
d) Chrbat, biceps, predloktie
-
PaliMpi
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.protein.sk/zadarmo-bcaa-extr ... p-919.html
http://www.protein.sk/nitrox-bcaa-scite ... p-766.html
poradte ktore z nich..neviem sa rozhodnut,o inych neuvazujem,lenze tam je velky rozdiel mezdi L-izoleucinom a L-valinom
http://www.protein.sk/nitrox-bcaa-scite ... p-766.html
poradte ktore z nich..neviem sa rozhodnut,o inych neuvazujem,lenze tam je velky rozdiel mezdi L-izoleucinom a L-valinom
caute, pls co si myslite o tomto proteine, je kvalitny? resp. ak mate skusenosti tak by ste mi pls mohli poradit daky odskusany 
http://www.protein.sk/proteinfit-kompava-p-172.html
http://www.protein.sk/proteinfit-kompava-p-172.html
strasne drahy a este k tomu kompava..nekupuj..
ja mam teraz tento, mnamka, rozpusta sa dobre+shaker zdarma..
http://www.bodyworld.sk/katalog/produkt ... ter-3000-g
ja mam teraz tento, mnamka, rozpusta sa dobre+shaker zdarma..
http://www.bodyworld.sk/katalog/produkt ... ter-3000-g
ale ja som myslel to menšie balenie za 750 a co myslis tym "kompava" nwm co to znamena
a mne este aj kamarat hovoril ze medzi najlepsie proteiny patria tie ktore maju vysoky obsah hydrolizatu a s takymi nemas skusenosti ??
//autoeditácia príspevku ( 05 May 2009, 21:41 )
ale ja som myslel to menšie balenie za 750 a co myslis tym "kompava" nwm co to znamena
a mne este aj kamarat hovoril ze medzi najlepsie proteiny patria tie ktore maju vysoky obsah hydrolizatu a s takymi nemas skusenosti ??
-
DeFeAt
Medium Professional
TU mas podla mna velmi kvalitny protein s vysokym stupnom hydrolyzi, super cenaAres011 napísal:ale ja som myslel to menšie balenie za 750 a co myslis tym "kompava" nwm co to znamenaa mne este aj kamarat hovoril ze medzi najlepsie proteiny patria tie ktore maju vysoky obsah hydrolizatu a s takymi nemas skusenosti ??
ale ja som myslel to menšie balenie za 750 a co myslis tym "kompava" nwm co to znamenaa mne este aj kamarat hovoril ze medzi najlepsie proteiny patria tie ktore maju vysoky obsah hydrolizatu a s takymi nemas skusenosti ??
možem jesť naraz aj spalovač tukou aj protein a mať trening na objem ??
2x do týždna korčule niekedy viac a 4x do týždna trening
teda no kcem sa vyrysovať ale tak bojím sa že ked vyrysujem budem mať kocky a všetko ok ale budem tenky ako špáratko preto kcem skusiť trening na objem ale pritom aj chudnuť asi sa to navzajom nejak prerušuje či ?? som amater tak ma neukamenujte
2x do týždna korčule niekedy viac a 4x do týždna trening
teda no kcem sa vyrysovať ale tak bojím sa že ked vyrysujem budem mať kocky a všetko ok ale budem tenky ako špáratko preto kcem skusiť trening na objem ale pritom aj chudnuť asi sa to navzajom nejak prerušuje či ?? som amater tak ma neukamenujte
-
dair
Guru wannabe
kreatin mas na "posunutie" vpred ked dosiahnes svoje maximum alebo tiez sa to vola stagnacia... proste uz nenaberas a nezvysusjes vahy.o Odporuca sa skor po polroku vyvazeneho tvrdeho treningu (trening strava oddych). Ak zacnes s kreatinom skoro tak ked zacnes stagnovat, budes musiet zasypat tvrdsie ako kreatin lebo ten uz nebude velmi zaberat ak na nom budes ficat vkuse cely rok.....
ked si das dlhsiu pauzu od kreatinu- viac ako tych par odporucanych tyzdnov, pol roka, rok, tak ti zaberie rovnako.dair napísal:kreatin mas na "posunutie" vpred ked dosiahnes svoje maximum alebo tiez sa to vola stagnacia... proste uz nenaberas a nezvysusjes vahy.o Odporuca sa skor po polroku vyvazeneho tvrdeho treningu (trening strava oddych). Ak zacnes s kreatinom skoro tak ked zacnes stagnovat, budes musiet zasypat tvrdsie ako kreatin lebo ten uz nebude velmi zaberat ak na nom budes ficat vkuse cely rok.....