Ako prežiť v divočine
-
b-boytommy
Amateur
Ako prežiť v divočine
Ako prežiť v divočine?bez vybavenie(cezleto)
Kód: Vybrať všetko
the Rule of Three states:
1. Humans cannot survive more than three hours exposed to extreme low-temperature.
2. Humans cannot survive more than three days without water.
3. Humans cannot survive more than three weeks without food....inak co by si cakal ze ti tu clovek napise?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
treba ti: vodu. vzdy sa najde voda, ale tak aspon nejake nadoby
potom jedlo. co najvydatnejsie, daco z coho sa nazeres a nezabera to miesto. ponozky, vela
viem o com hovorim. spacak, celtu (vojenska celta z hrubej tkaniny, kupis v armyshope, da sa zopnut do prsiplasta, v noci z nej urobis "vrece do ktoreho sa hodis aj so spacakom v pripade dazda. po kazdom pouziti naimpregnovat). dalej nozik, ohen, vzdy maj pri sebe nejake love, dobru obuv, ruksak, nejaky ten esus, mapa, buzola. tot vsjo. este karimatku som zabudol, sakra dolezita vec, aj ket mas nevimaky spacak, bez karimatky prechladnes ani nevies ako.
pridal by som velmi dolezitu vec a to je izotermicka folia, pripadne aj dve. zabalis sa do nej a bez problemov v noci vydrzis. potom nejaky rybarsky vlasec. a co sa jedla tyka- ak ides na kratsie a chces mat co najmenej veci, tak si nakup energeticke gely pre sportovcov- mineraly, vitaminy, ciastocne tekutiny, sacharidy a este nieco navrch mas zmaknute 
Nazov tejto temy mi pripomenul jednu zabavnu a pravdivu prihodu.
Kamos ked sa brutalne opil tak si povedal ze to potrebuje trocha rozchodit aby mu bolo lepsie. Ked sa trocha uvedomil tak stal asi 4km od mesta, niekde na poli.
Este stastie ze bol fanusikom Beara Gryllsa a na Discovery sledoval How to Survive. Po kolajniciach sa dostal do najblizsej dediny a rano z tamad zavolal pomoc. Este stastie ze to neboli kolajnice nakladnej zeleznice.
Tymto pozdravujem Petra, prezyvaneho aj Milan.
Takze odporucam sledovat Discovery a hlavne Beara Gryllsa.
Kamos ked sa brutalne opil tak si povedal ze to potrebuje trocha rozchodit aby mu bolo lepsie. Ked sa trocha uvedomil tak stal asi 4km od mesta, niekde na poli.
Este stastie ze bol fanusikom Beara Gryllsa a na Discovery sledoval How to Survive. Po kolajniciach sa dostal do najblizsej dediny a rano z tamad zavolal pomoc. Este stastie ze to neboli kolajnice nakladnej zeleznice.
Tymto pozdravujem Petra, prezyvaneho aj Milan.
Takze odporucam sledovat Discovery a hlavne Beara Gryllsa.
-
b-boytommy
Amateur
este jedna vec
este neviem asi na dva dnywolodo napísal:isiel by som mozno na daco take, mozno nejaky 2-3 ludia, zobrat jeden stan kazdy len mensi ruksak so spacakom... hmmmm to uz by bola stanovacka--- na kolko chces ist?
//autoeditácia príspevku ( 04 May 2009, 7:00 )
co robit v pripade stretnutia divej zvery napr. medvet diva svina ?