Z tychto pre mna nezaujimavych filmov si pozriem len Final Destination a mozno este Dobu ladovu. Jediny film o ktory sa zaujimam je The Brazilian Job, pokracovanie filmu The Italian Job (tzv. Lupez po taliansky).
Here's my list (da sa povedat, ze su usporiadane relativne podla toho, ako sa na ne tesim):
1. Star Trek
2. Transformers 2
3. Up!
4. 9
5. Public Enemies
6. Inglorious Basterds
7. Terminator 4
8. Sherlock Holmes
9. G. I. Joe
10. Moon
11. Anjeli a Demoni
12. Avatar
13. The Wolf Man
14. Harry Potter
15. 2012
16. The Taking of Pelham 123
17. Robin Hood
18. Bruno
19. The Boat that Rocked
20. Funny People (iba preto, lebo je tam Seth Rogen)
2012 vyzerá husto.. a viac ako polovica zo zoznamu čo dal Ades.. Samozrejme klasika ako je Harry Potter, Únos vlaku Pelham 1 2 3 s Danzelom Washingtonom, Hrôza v Connecticutu..
1. Terminator Salvation
2. Transformers: Pomsta porazených
3. Wolverine
4. Zastav a neprežiješ 2
5. Harry Potter a Princ dvojí krve
6. Avatar
7. Star Trek
Z toho, čo som videl v traileroch sa najviac teším na Dobu ľadovú 3 a Transformers 2.
Anjelov a démonov som čítal. Podľa mňa to bola lepšia kniha ako Da Vinciho kód. Dúfam, že aj film sa podaril.
Toto leto, čo sa týka filmov, vyzerá celkom super!!
swollo napísal:Z toho, čo som videl v traileroch sa najviac teším na Dobu ľadovú 3 a Transformers 2.
Anjelov a démonov som čítal. Podľa mňa to bola lepšia kniha ako Da Vinciho kód. Dúfam, že aj film sa podaril.
Toto leto, čo sa týka filmov, vyzerá celkom super!!
Suhlas. Ta kniha je moja oblubena a je to top v mojom rebricku knih. Preto sa velmi tesim na ten film. Len dufam ze to nebude len slaby odvar ktory sa s knihou nebude dat vobec porovnavat. Inak uz som aj videl billboard v BB ohladne tohto filmu. Tesim sa aj na Harryho a som zvedavy aku sagu urobia z twilightu.
A zaujimavy moze byt aj Sherlock Holmes.