pascal pls

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

pascal pls

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

ahojte do zajtra potrebujem spravit hru v pascale ako seminarku alebo nieco take ... nemate niekto nieco na sposob bludiska alebo hanojskych vezi ?? vazne by som to ocenil :) a pls nepiste mi hru z trseku
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keby si pohladal, našiel by si tu veľa projektov v pascale. Napríklad tu: http://www.hojko.com/supaplex-v-pascale-t110086.html
Aj tak je ale tento tvoj prístup veľmi nezodpovedný :evil:
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

:) ok to mi je jedno ze som nezodpovedny ale vies ked ti nejaky tvoj skusajuci dobrak povie ze sa stym mozes je*at a nic to nezavazi tak co by si spravil ??:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja to nebyl napísal::) ok to mi je jedno ze som nezodpovedny ale vies ked ti nejaky tvoj skusajuci dobrak povie ze sa stym mozes je*at a nic to nezavazi tak co by si spravil ??:)
keď doštuduješ, tvoj titul pôjde skúšajúcemu? Nie? Tak prečo sa neučíš pre seba ale pre neho? (Ber to ako moju odpoveď na tvoju otázku)
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

este jedna vec kamo ak by si bol taky dobry
reg.ah:=1;
reg.ch:=32;
intr($10,reg);
docital som sa ze by to malo nieco spravit s kurzorom zamedzit blikanie :?: mohol by si mi to vysvetlit lopatisticky :?:
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Tato procedurka ti normalne akoby "zneviditelni" kurzor :) V podstate ja tuto proceduru vobec nechapem, pretoze do asm sa nechapem, ja ju len viem napsamat a rad ju pouzivam ;) (ak sa najde niekto kto ju vie vysvetlit, tiez by som si to rad precital)
Napísať odpoveď