pozvanka na Lamky.net
-
zdenko.xxxx
Light Star
mohol by som poprosiť ešte jednu pre kamarata
[email protected] ak nie nevadi ak ano tak dakujem pekne 
PS: pozvánky zhaňam pre serioznych ludi nie pre spamerov
PS: pozvánky zhaňam pre serioznych ludi nie pre spamerov
pe3x:
= Na lamkach je vsetko popisane, co kde a preco urobit 
Na prvej strane je velky prispevok od Gangy-ho kde to zretelne pise. Naco to rozoberat este raz? Toto je uz fruxxo-va vec. On ten prispevok musi brat na vedomie a tak si berie na zodpovednost tich co pozve. Prepac, ale cez SMS sa na lamky dostanu vacsi magori ako cez hojko, pretoze ti co pridu na hojko uz zvladli zaklad - registraciuGangy napísal:Som zvedavy ako ti to nebude vadit ked potom kvoli tym uplne neznamym ludom co si pozval dostanes ban.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Link z lamky.net
Ahojte, prosim najde sa nejaka dobra dusa, ktora by mi pozrela jeden download link z lamky.net ? link zmazaný Nechcem sa tam registrovat za peniaze, kedze tam aj tak nebudem chodit a potrebujem surne len tento kurz uctovnictva. Pripadne - keby to chcel niekto umiestnit sem na hojko - urcite by ste pomohli aj dalsim zufalcom
ZE STRASNEEEE DIIIIIKKK !!!
-
audiotrack
VIP
-
DAMON88
Professional
Re: Link z lamky.net
poradim ti pouzi googlepipoland napísal:Ahojte, prosim najde sa nejaka dobra dusa, ktora by mi pozrela jeden download link z lamky.net ? link zmazaný Nechcem sa tam registrovat za peniaze, kedze tam aj tak nebudem chodit a potrebujem surne len tento kurz uctovnictva. Pripadne - keby to chcel niekto umiestnit sem na hojko - urcite by ste pomohli aj dalsim zufalcomZE STRASNEEEE DIIIIIKKK !!!
Diky za vyssie uvedene naramne uzitocne rady 
Uz mi pomohol jeden user z tohoto fora, za co mu velmi pekne este raz dakujem.
Google je super vec, najma ked existuje cache-ovanie stranok a vtedy sa niekedy objavia aj linky z fora (aj vtedy, ak clovek nie je na fore prihlaseny). Zial, tentokrat to tak nebolo a to, co som zhanal, bol velmi nedostatkovy tovar (kurz v slovencine). Vtedy ti nepomoze ani google, ani torrent, ani share, ani e-mule, ani Kad, ani neviem aky este peer .... preto ta prosba. PEACE !
Uz mi pomohol jeden user z tohoto fora, za co mu velmi pekne este raz dakujem.
Google je super vec, najma ked existuje cache-ovanie stranok a vtedy sa niekedy objavia aj linky z fora (aj vtedy, ak clovek nie je na fore prihlaseny). Zial, tentokrat to tak nebolo a to, co som zhanal, bol velmi nedostatkovy tovar (kurz v slovencine). Vtedy ti nepomoze ani google, ani torrent, ani share, ani e-mule, ani Kad, ani neviem aky este peer .... preto ta prosba. PEACE !
-
hornblower
Light Professional
-
audiotrack
VIP
aby som upresnil: ide to hlavne za sms, pozvánky sú ale stále funkčné a niektorí ludia ich majú k dispozíciihornblower napísal:sak teraz to uz ide za smsky
-
hornblower
Light Professional
aby som upresnil neviem ako tebe ale mne volnu pozvanku zrusili resp. to tlacitko s pozvankamiaudiotrack napísal:aby som upresnil: ide to hlavne za sms, pozvánky sú ale stále funkčné a niektorí ludia ich majú k dispozícii
-
DanielDevil
Addict
nech sa paci, nikto ti nehovori ze mas ist k namCesar napísal:Načo platiť keď sa nemusí. Je x iných fór takých istých kde sa dá registrovať bezplatne na pozvánky (napr. warxtreme), ale je veľa takých kde je voľná registrácia.